Varázslatos paradicsom - Top 5 programlehetőség Bali szigetén

Az alábbi összeállításban elolvashatjuk, milyen kirándulásokon érdemes részt vennünk, ha szeretnénk megismerni Bali lenyűgöző szépségeit.

1. Csodálatos Kintamani - Egész napos kirándulás

Bali híres táncművészetéről, melynek egyike a Barong & Keris tánc, mely az ősi Ramayana történetét dolgozza fel. A kirándulás első megállóján ezt a táncot tekinthetjük meg. Programunk következő állomása Kemenuh, egy kézműves falu, ahol fafaragó művészeket tekintünk meg munkájuk közben. Utunkat Kintamani felé folytatjuk, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul elénk a Batur tóra és a még ma is működő Batur vulkánra. Itt lehetőségünk nyílik ebédelni a gyönyörű kilátásban gyönyörködve. A kirándulás utolsó állomása Tampaksiring, ahol a „Fiatalság kútját” és a „Szent Forrást” keressük fel. A kirándulás tartalmazza: tea és kávéfogyasztást induláskor, közlekedést, angol vagy német nyelvű idegenvezetőt, belépők árát.

2. Felejthetetlen naplemente - Félnapos kirándulás

Elsőként meglátogatjuk a XVII. századi Taman Ayun templomot, majd a helyiek által szentként tisztelt majmok erdejébe látogatunk. A kirándulás fénypontja az Indiai - óceánban egy szikla tetejére épült Tanah Lot templom, ahol a felejthetetlen naplementében gyönyörködhetünk. A kirándulás tartalmazza: tea és kávéfogyasztást induláskor, közlekedést, angol vagy német nyelvű idegenvezetőt, belépők árát.

3. A titokzatos Kelet-Bali - Egész napos kirándulás

Elsőként Batu Bulan kézműves falut látogatjuk meg, ahol a batik festészettel ismerkedhetünk meg. Utazásunk tradicionális balinéz falvakon visz keresztül, utunk során Bali legmagasabb pontját, az Agung hegyet (3142 m) csodálhatjuk meg. A vulkáni hegy oldalában Bali hindu lakosságának legfontosabb templomát a Besakih Anyatemplomot látogatjuk meg. A visszafele vezető út következő megállója Bukit Jambul, ahol gyönyörű kilátás mellett ebéd elfogyasztására van lehetőség. Utunkat tovább folytatva áthaladunk a tradicionális Penglipuran falun és betérünk Klungkungba, Bali korábbi fővárosába. A kirándulás tartalmazza: tea és kávéfogyasztást induláskor, közlekedést, angol vagy német nyelvű idegenvezetőt, belépők árát.

4. Varázslatos Észak-Bali - Egész napos kirándulás

Elsőként Pupuanban és Antosariban állunk meg, ahonnan a reggeli fényben gyönyörű fényképeket készíthetünk a rizsteraszokról. Következő állomásunk Lovina Beach, a fekete homokos tengerpart, ahol lehetőség nyílik ebédelésre. A kis pihenő után folytatjuk utunkat 1200 m magasra, ahol gyönyörködhetünk a kilátásban. A Buyan tó mentén haladva a szigeten egyedülálló madár és növényvilággal találkozhatunk. Visszafelé megtekintjük az "úszó templomot" Ulun Danu-t és megállunk egy helyi virág és gyümölcspiacon. A kirándulás tartalmazza: tea és kávéfogyasztást induláskor, közlekedést, angol vagy német nyelvű idegenvezetőt, belépők árát.

5. Oleh-Oleh - Félnapos bevásárló túra

Ezen a túrán Bali kézműves falvait keressük fel, ahol lehetőségünk van hagyományos indonéz tárgyak vásárlására. Batubulanból kő-és faszobrokat, Celukból arany ezüst tárgyakat, ékszereket, Ubudból festményeket. A vásárlás után egy rituális táncot, a Kecakot tekinthetjük meg. A kirándulás tartalmazza: tea és kávéfogyasztást induláskor, közlekedést, angol vagy német nyelvű idegenvezetőt, belépők árát.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!