Üdülés szívvel-lélekkel: falusi vendéglátás Ausztriában

A falusi üdülés Ausztriában valódi családi kikapcsolódás barátok között. A szívélyes vendégszeretet mindig érezhető: például a borpincében tett vezetés és az azt követő borkóstolás alkalmával vagy a hangulatos falusi uzsonna közben. Az élményekben gazdag nap végén vendégek és házigazdák közösen pihennek meg a teraszon és elevenítik fel az átélt kalandokat, boldog pillanatokat.

Tematikus szálláshelyek tárháza

Borászatok, alpesi kunyhók, baba- és gyermekbarát falusi szálláshelyek családoknak, bio- és gyógygazdaságok lazító ajánlatok széles választékával, akadálymentesített falusi szálláshelyek és lovas gazdaságok – itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A speciális tematikus szálláshelyek mellett két virággal jelölik az egyszerű és kedvező árú falusi gazdaságot és négy virággal a változatos szabadidős és wellnessprogramot kínáló szállásokat. A Falusi Üdülés Ausztriában szövetséghez tartozó gazdaságok minőségét szigorúan ellenőrzik.

Traktorral vagy biciklivel

A változatosság garantált: fel a traktorra és irány a földekre. A gazda épp betakarítja a szénát. Akinek van kedve, beállhat segíteni vagy tehet egy kirándulást a házigazdák saját alpesi kunyhójához. Innen csodálatos kilátás nyílik a völgyre, miközben a gazdasszony által összekészített ízletes uzsonnát majszoljuk. A falusi szálláshelyek Ausztria legszebb régióiban találhatóak és izgalmas szabadidős programok egész sorát kínálják: túrázás, via ferrata és hegymászás, lovaglás, hegyi kerékpározás, úszás és golfozás – vagy egész egyszerűen csak a kertben, az almafák alatt pihenni. A természetben végzett kikapcsolódás pihentet és javítja a közérzetet, az új benyomások és élmények pedig boldog pillanatokat garantálnak…

Az istállóban és a legelőn

A falusi gazdaságok az első kakasszóval ébrednek. A tehenek és sertések mozgolódni kezdenek az istállóban, a cicák álmosan pislognak az első napsugarakba. Sok üdülővendég ezt a napszakot találja a legszebbnek, amikor a levegő kristálytiszta és a reggeli harmat még ott csillog a réteken. Az egyik gazdaságban Thomas és az édesapja épp az istálló kitakarításánál segédkezik. Ez segít kora reggel mozgásba lendíteni a vérkeringést. Júlia mindeközben a fejéssel próbálkozik, Szófia pedig a tyúkok alól szedi össze a friss tojásokat. Ki szeretné megetetni a nyulakat, bárányokat és kecskéket? Ebben természetesen minden gyermek szeretne részt venni. Különösen a kis fehér nyuszi szereti, ha simogatják, miközben jóízűen rágja a neki szánt répát. A természet kellős közepén és az állatok közelében – ez boldog pillanatokat ajándékoz már kora reggel…

Bio- és gyógygazdaságok

Ezekből a gazdaságból származó bioételek és a természetes anyagokból készült berendezések itt a kínálat alapvető részét képezik. Itt minden az egészségről szól: a szénafürdőtől a Kneipp-kúráig, a tönkölypakolástól a sportos programokig. A gyógynövényeket számos falusi szálláshelyen használják fel kényeztető kezelésekhez, más helyeken az egészséges táplálkozás elengedhetetlen részét képezi. A jótékony hatású növények itt központi szerepet játszanak: finom túrókrémbe kerülnek vagy fűszerként szolgálnak, amelyek pikánst ízt kölcsönöznek az ételnek, csábító édes italok készülnek belőlük vagy illatos teák, ápoló balzsamok vagy gyógyszerek.

Nagy kalandok kis embereknek

Ausztria baba- és gyermekbarát falusi szálláshelyein a házigazdák pontosan tudják, mire van szükséges az apróságoknak. A gyermekek gyakran a gazdával vagy gazdasszonnyal töltik az egész napot, és mindeközben számtalan újdonságot fedezhetnek fel, állatokat és növényeket ismerhetnek meg. Mígnem esténként fáradtan, de annál boldogabban bújnak ágyba, hogy minél hamarabb jöhessen egy újabb, élményekben gazdag nap.

További információkat kaphat a Vista irodáiban!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!