Új Qatar menük a világ legjobb séfjeitől

A Qatar Airways ősztől megújította fedélzeti étel- és italkínálatát, amelyben kiemelkedő szerepet kaptak nemzetközi hírű és Michelin-csillagos séfek. Az első és a business osztályon utazó vendégeknek a gasztronómiai világ 4 sarkából érkezett híres szakácsok által megálmodott ételsorok kerülnek felszolgálásra.

Michelin-csillagos ételek a Qatar Airways fedélzetén

Arab ízek

Az arab ízeket a libanoni Ramzi Choueiri kreálta. Ramzi Choueiri séf korábban már a televízióban is hírnevet szerzett magának libanoni ételeket készítő főzőműsorával, melynek 10 millió nézője volt, a szakácsot méltán nevezik az arab világ kulináris nagykövetének is.

Francia gasztronómia

A francia konyha ihlette fogások Tom Aikens nevéhez fűződnek.Tom Aikens - a legfiatalabb brit szakács, aki valaha két Michelin-csillagot kapott - szakácsművészetében a francia és a brit ízeket házasította össze.

Indiai konyha

Az indiai gasztronómiát Vineet Bhatia képviseli a légitársaság "Culinary World Menu"-jében. Vineet Bhatia, az egyetlen indiai, két Michelin-csillagos séf gyermekkorában pilóta szeretett volna lenni, így kapva kapott az alkalmon, amikor a Qatar Airways megkereste őt.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!