Újra indít Budapest-Toronto közvetlen járatot az Air Transat

2015. június 17-től ismét lesz közvetlen menetrend szerinti repülőjárat Kanada és Magyarország között! Az Air Transat légitársaság heti egy, rendszeres járatot közlekedtet Toronto – Montreal – Budapest útvonalon.

A kanadai légitársaság Airbus A330-200 típusú széles törzsű utasszállítója szerdánként indul Kanadából és másnap tér vissza Budapestről Torontóba.  Az oda- és a visszaúton is lesz egy rövid megálló Montrealban. A légitársaság nemcsak Budapestről, de Prágából és több nyugat-európai nagyvárosból is indít járatokat Kanadába.

Az Air Transat tulajdonosa a Transat cégcsoport, amely a legnagyobb kanadai utazásszervező cégek egyike. Az Air Transat légitársaság 30 országban 60 úti desztinációra szállít utasokat. Elsősorban nyaralós úti célokra közlekedik, de útvonalhálózatába számos nagyvárost, köztük Budapestet is felvette. A légitársaság a Skytrax szakmai szervezetnél elnyerte a 2014-es „Legjobb észak-amerikai charter légitársaság" díjat. Az Air Transat járatai minden szerdán 18:15-kor indulnak Torontóból és másnap 11:10-kor érkeznek Budapestre, ahonnan (csütörtökön) 12:55-kor indulnak vissza Kanadába. A Budapest - Montreal - Toronto járatokra kedvező áron foglalhatóak egyirányú és retúr repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban.

 

Online repülőjegy foglalás

 

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!