Utazzon, Olimpiázzon!

Valahogy oda kell jutni, valahogy ott kell lenni Londonban és valahogy majd vissza is kell térni! Szóval utazni kell az Olimpiára! Milliók álma az utazás és pihenés, százezrek ebben az évben éppen Londonba készülnek, s Magyarországról is pár ezren már jó előre jegyet akarnak az Olimpiára. Az Utazás kiállítás március 1-4. között mindenkit vár, azokat is, akik efféle terveket szövögetnek!

Különleges alkalom a 35 éves turisztikai vásár történetében, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a kiállítás mellett áll. A lelkesedés a szervező Hungexpo részéről is igen nagy. Nem kétséges, hogy a programokban és látványosságokban máskor is nagyon erős Utazás kiállítás az idén az olimpiák körül forog majd. Jól olvasták! Olimpiák, többes számban, hiszen jó néhány, a magyarok szereplésével lezajlott Olimpiáról is lesznek megtekintésre váró emléktárgyak és a színpadon emlékező sportolók.

A sportos programok megmozgatják majd a közönséget testben és lélekben: a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban felállított olimpiai küzdőtereken olimpikonokkal lehet majd „küzdeni”, s a relikviák tárlatán, valamint személyes beszélgetések során a legendás hazai olimpiai múlt képviselőitől lehet élményeket hallani. Magyarország ma is sport nagyhatalom, s a sikeres sportolók személyes beszámolói igazán érdekes és figyelemre méltó előadások lesznek, amelyekre várják a közönséget. Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok, Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok és a Nemzet Sportolója, Igaly Diána olimpiai bajnok, Berki Krisztián aki először lehet tagja a csapatnak, Kovács Koko István olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok is szerepel a meghívottak között. A kiállítás házigazdái a négy nap alatt Pulai Imre olimpiai bajnok, Buzánszky Jenő a Nemzet Sportolója, olimpiai bajnok és az Aranycsapat tagja, valamint Rudolf Péter színművész.

Az idei díszvendég Lengyelország. Ki ne ismerné a mondókát: lengyel magyar két jó barát… Most az Utazás kiállításon lesz kitűnő alkalom a koccintásra, s emellett a negyvenmilliós hatalmas ország turisztikai értékeinek megismerésére, no és persze bepillantást nyerhetünk a 2012-es lengyel-ukrán rendezésű foci EB előkészületeibe is. Nem hagyható ki az ismertetőből a cívis város, Debrecen, amely a hazai díszvendége lesz a kiállításnak. Ha mást nem, a Nagytemplomot mindenki ismeri, s azt is sokan tudják: még országgyűlés is zajlott a városban. De ismernek-e más épületet a mostani Debrecenből, tudják-e hogy mikor volt az az országgyűlés? A kiállításon lesz alkalom, hogy a díszvendég város vendéglátóitól mindezeket megkérdezzék, s mellette azt is, mikor tudnának néhány napot eltölteni ott, hogy ismereteiket gyarapítsák. Újdonság, hogy a rendezvényen kulturális díszvendéget is köszönthet a nagyközönség, méghozzá az idén 110 éves halasi csipkét. Az Utazás kiállítás lényege nem változott a 35 év alatt, de mégsem volt soha egyforma. Most az Olimpia, tavaly a Himalája, máskor a szomszédos országok vagy Európa államai jöttek el és mutatkoztak be a standokon. Mert az Utazás kiállítás közelebb hozza a világot.

Március 1-4. között az Utazás kiállítással együtt zajlik a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon és a Port.hu Bringaexpo is. A négy kiállítás egy belépőjeggyel látogatható, amely – a sorban állást elkerülve – elővételben megvásárolható a rendezvény weboldalán, ráadásul kedvezményes áron: www.hungexpo.hu/utazas. A legfrissebb információkért érdemes csatlakozni a kiállítás Facebook oldalához: www.facebook.com/utazaskiallitas. Az Utazás kiállításra utazóknak ezúttal is 50% kedvezményt biztosít a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz Zrt. belföldi járatain.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!