Valódi kikapcsolódás, falusi üdülés Ausztriában

Nagy pelyhekben hull a hó, fűszeres forralt bor illata tölti meg a levegőt és a gyermekek piros orcája ragyog a nevetéstől – valóra válnak a téli álmok. A falusi üdülés Ausztriában igazi téli mese a családoknak, ráadásul igen kedvező áron.

Havazik, mintha csak a hótündérek legyintettek volna egyet varázspálcájukkal, hogy az erdőségeket és alpesi mezőket vastag, fehér hótakaróval borítsák. A hókristályok már a kora reggeli napsütésben is úgy csillognak, akár a gyémántok. Jöhet a házi készítésű finomságokat felvonultató, kiadós reggeli, majd irány a szabadba: síelni, sífutni, túrázni, szánkózni, hóembert építeni vagy korcsolyázni. Legyen ön is részese a legszebb téli mesének: az Ausztriában található mintegy 3000, minőségileg ellenőrzött falusi szálláshely közül jó néhány ismert téli sportközpontokban található vagy közvetlenül a sípálya mellett. Tökéletesen karbantartott sífutópályák, saját sífelvonók, végtelennek tűnő téli túraútvonalak, ideális szánkópályák, hangulatos síkunyhók és szeretni való háziállatok gondoskodnak róla, hogy a családi üdülés feledhetetlen legyen. A romantikus élményekre vágyók lovas szános kiránduláson vehetnek részt meleg, puha takarók alatt és a csengettyűk ütemes dallamától kísérve. A falusi üdülés közben ízletes regionális termékek várnak az ínyencekre, az otthonos szobákban és a tágas apartmanokban pedig igazán pihentető az alvás.

Szállásajánlatokról és kedvezményekről érdeklődjön munkatársainknál!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!