Víz alatti üvegalagutak a golfpályán

18 lyukas golfpálya nyílt a Maldív-szigeteken. A különböző elütőket víz alatti alagutakon át lehet megközelíteni.

A világ egyik legkülönlegesebb golfpályája nyílt meg a Maldív-szigeteken. Korábban senki nem vállalkozott olyasmire, hogy három vízi földdarabot egyesítsen egy 18 lyukas pályává, holland befektetők azonban végigcsinálták a projektet. A Dutch Docklands a golfpálya-szakértő Troon Golffal és a Waterstudio.nl-lel együttműködésben valósította meg elképzeléseit. A pálya energetikai szempontból teljesen önfenntartó, minden szükséges elektromosságot napelemek állítanak elő. Elképesztő újítás, hogy egyes elütők között víz alatti üvegalagutak vezetnek. A maldív-szigeteki golfpálya turisták ezreit csalogathatja az országba a beruházók reményei szerint.

Forrás

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!