Dél-Korea és Japán ***

Ft-tól/fő 1.932.500
Időpont: 2024.10.15 - 10.29
Legjobb ár: 1.932.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.10.15 - 10.29

Tartson velünk a „Dél-Korea és Japán ***” utazásra! A kiutazás repülővel történik Az utazás időtartama 15 nap / 14 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.932.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 15 nap / 14 éjszaka
Utazás azonosítója:185114
Szöul - DMZ - Suwon - Hwaseong erőd - Gyeongju - Busan - Fukuoka - Osaka - Kiotó - Tokió - Fuji - Hakone

Program leírás

Tervezett program:

1. nap: Budapest ...
Elrepülés Budapestről átszállással Szöulba (Incheon). Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: ... Szöul (Dél-Korea)
Kora délelőtt megérkezés az Incheon repülőtérre. Transzfer Szöulba, Dél-Korea fővárosába, mely az ország legnagyobb városa, a világ egyik pénzügyi és kereskedelmi központja. A dél-koreaiak egynegyede lakik itt. Érkezést követően buszra szállunk és szállodánk felé haladva megkezdjük ismerkedésünket a fővárossal.  Az 1394-ben épült, majd 1867-ben felújított Gyeongbok Palota, mely a Joseon Dinasztia Öt Nagy Palotájának központi és legnagyobb épülete, melyet a XX. században a japánok szinte teljesen leromboltak. Vacsora, szállás Szöulban.

3. nap: Szöul - Demilitarizált Övezet
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív programlehetőség: látogatás a Demilitarizált Övezetbe. Az Észak- és Dél-Korea határán 60 éve létrehozott fegyvermentes övezetben a világ két legjobban felszerelt hadserege állomásozik. Délután folytatjuk a főváros megismerését: séta a több mint 5 km hosszú Cheonggye pataknál, mely 4 méterrel az utcaszint alatt folyik keresztül a városon, hogy elvonulást kínáljon a nyüzsgő utcai világból. Ezután kirándulunk a Namsan-hegy tetején található, több mint 200 méter magas Szöul-toronyhoz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a fővárosra és környékére. (A program ára: 33.500 Ft.) (A toronyba felmenetel a helyszínen külön fizetendő.) Vacsora. Szállás Szöulban.

4. nap: Suwon - Hwaseong erőd - Szöul
Reggeli, majd felkeressük  a Népművészeti Múzeumot és az Elnöki Kékházat (kívülről). Ezt követően utazás Suwon-ba, ahol megtekintjük a Hwaseong erődöt, mely az UNESCO Világörökség részét képező, egész várost körülvevő, XVIII. században épült fal. A Hvaszong erődnek jelentős hatása volt a koreai építészre, város- és parktervezésre. Bár ma már nem tűnik hatalmas újdonságnak, hogy egy sok kilométer hosszú városfal és erődrendszer véd egy várost, az 1700-as évek végén Koreában az volt a szokás, hogy a város és a védelmet nyújtó vár elkülönül. Az egyik legjobb állapotban megőrzött koreai erőd. Csongdzso (Jeongj) király építtette édesapja, Szado (Sado) koronaherceg emlékére. 1997. óta a Világörökség része. Falai 5,74 km hosszúak. Nevének jelentése ,,pompás erőd". Visszautazás Szöulba. Vacsora. Szállás Szöulban.

5. nap: Szöul - Gyeongju
Reggelit követően utazás gyorsvonattal Gyeongjuba (KTX). Érkezést követően meglátogatjuk a Gyeongju Történelmi Körzetet, mely az UNESCO Világörökségek részét képezi. A terület templomok és paloták romjait, pagodákat foglal magába a Silla Királyság idejéből; melyet a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeumaként is ismernek. Megtekintjük a Sokkuram-sziklaszentélyt és a Bulguksa templomot, mely szintén az UNESCO Világörökség része, majd a Tumuli Parkot. Vacsora. Szállás Gyeongjuban.

6. nap: Gyeongju - Busan
Reggeli. Utazás autóbusszal Busanba, mely Dél-Korea második legnagyobb városa; a Koreai-félsziget délkeleti részén, a Japán-tenger partján található. Tartományi jogú város, az ország legfontosabb kikötője és egyben a világ 5. legforgalmasabb árukikötője. Érkezést követően kirándulás a Taejongdae természeti parkban, ahol Yeongo-gu félszigetének legdélebbi csücskén pompás szirtek néznek a tengerre. Délután megtekintünk egy koreai filmforgatási helyszínt. Vacsora. Szállás Busanban.

7. nap: Busan
Reggeli a szállodában, majd a Gamcheon kultúrfalu megtekintése, mely egyben megfelel múzeumnak, művészeti galériának stb. A falut rengeteg festmény díszíti, az utazók mesés fotókat tudnak Korea kreatívabb oldaláról készíteni. Lenyűgöző kilátás nyílik a városra.  Ezt követően szabadprogram. Fürdés, pihenés. Vacsora, majd szállás Busanban

8. nap: Busan - Fukuoka (Japán)
Reggeli, majd transzfer a kikötőbe és utazás komppal Fukuokába, Japánba. Érkezést követően transzferrel egybekötött városnézés. Szállás Fukuokában.

9. nap: Fukuoka - Osaka
Reggeli, majd utazás gyorsvonattal (Shinkansen) a Honshu szigeten található Osakába, ahol érkezést követően a híres belvárosi Umeda negyedben barangolhatunk, mely bővelkedik üzletekben, felhőkarcolókban és hotelekben egyaránt. Napközben ebéd. Az egyik felhőkarcolót, az Umeda Sky Buildinget látogatjuk meg, amely Osaka egyik legnagyobb épülete, s talán a város legismertebb jelképe. Szállás Osakában.

10. nap: Osaka - Nara - Osaka
Reggelit követően utazás Narába, ahol a nap első állomásaként Japán talán leghíresebb szentélyét, a Todaijit tekintjük meg, mely a világ legnagyobb fából készült épülete, s amelyben Japán legnagyobb Buddha-szobra található. Kikapcsolódásként sétálunk a Nara parkban, amely több száz szarvasnak ad otthont. Napközben ebéd. A városnézés folytatásaként az UNESCO Világörökségek részeként számontartott Kasuga Taisha szentélyt látogatjuk meg, melyet 768-ben építettek, és a Fujiwara család szentélyeként szolgált. Szállás Osakában.

11. nap: Osaka - Kyoto
Reggeli, majd utazás autóbusszal Kyotóba. Városnézés a Honshu szigetén fekvő nagyvárosban, Kyotóban. Meglátogatjuk a Kinkakuji szentélyt (Arany Pavilon), melyet 1397-ben kezdtek el építeni és amely Ashikaga Yoshimitsu sógun rezidenciája volt. Ezután megtekintjük a Nijo kastélyt, amelyet Tokugawa Ieyasu sógun építtetett.  Napközben ebéd. Végül látogatás a Kiyomizudera szentélynél, mely Kyoto talán legismertebb látványossága, az UNESCO Világörökség része. Szállás Kyotóban.

12. nap: Kyoto - Tokió
Reggeli után utazás gyorsvonattal Tokyóba (Shinkansen). Megérkezés Japán fővárosába, majd megkezdjük a metropolisz felfedezését. Napközben ebéd. Meglátogatjuk a Senso-ji-t, Tokió legöregebb és egyben Japán legszebb buddhista szentélyét és a híres Nakamise bevásárlóutcát, amely kiváló lehetőséget kínál ajándékok beszerzésére. Szállás Tokióban.

13. nap: Tokió - Fuji - Hakone - Tokió
Reggeli után utazás a Fujihoz, Japán legmagasabb hegyéhez. Utazás a Szent hegyhez, majd továbbutazás a festői Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Parkban fekvő Hakonéba. Hajókázás a csodaszép környezetben fekvő Ashi tavon. Napközben ebéd. Továbbhaladva elérkezünk a Hakone hegy lábánál fekvő völgyhöz, melyet egy 3000 évvel ezelőtti vulkánkitörés hozott létre. Felvonóval kapaszkodunk fel a magasba, hogy gyönyörködhessünk a tájban. Visszautazás Tokióba. Szállás Tokióban.


14. nap: Tokió ...
Reggeli, majd búcsúzóul Tokióban lehetőség nyílik még egy kis időt eltölteni, meglátogatni autóbusszal egy-két nevezetességet: látogatás a XV. században épült Császári Palotánál, mely máig a császári család otthonául szolgál. Az épületcsoport tökéletes példája a hagyományok tiszteletének és az újító szellemnek. Napközben ebéd. Séta a híres Ginza körzetben, ahol üzletek, butikok, művészeti galériák és kávézók sora csábítja az arra járókat. Felkeressük a 243 méter magas Tokiói Közigazgatási Torony épületét, melynek kilátójából gyönyörködhetünk az alattunk elterülő metropolisz szépségeiben. Transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

15. nap: ... Budapest
Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.


Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Hwaseong erőd
- Gyeongju Történelmi Területek
- a Sokkuram-sziklaszentély és a Bulguksa templom
- az ősi Nara történelmi műemlékei
- az ősi Kyoto történelmi műemlékei
- Fuji, a szent hegy


A változtatás jogát fenntartjuk!

Árak

Helyszínen fizetendő költségek:

Helyszíni belépők, kikötői illetékek és program szerinti étkezések Dél-Koreában: 280 USD/fő (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

 

A 280 USD/fő a belépőket és a programban feltüntetett főétkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő

 

Borravaló: ajánlott 7 USD/fő/nap

Szolgáltatások

A bruttó alapár az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegyek nemzetközi illetékkel

- BBP biztosítás (EUB Air&Cruise TOP: 16.125 Ft)

- közelekedés: külön busszal, komppal, szuperexpressz vonatokkal

- elhelyezés jó minőségű középkategóriájú (kb. 4*-3*+-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel, Japánban ebédek (6 ebéd)

- magyar nyelvű csoportkisérő idegenvezető indulástól érkezésig

 

x Dél-Korea és Japán ***

Dél-Korea és Japán *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Egyágyas felár 365.000 Ft/fő (egy utas esetén)
  2. Útlemondási biztosítás


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Dél-Korea és Japán ***

Dél-Korea és Japán ***

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 185114

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Dél-Korea és Japán ***

Dél-Korea és Japán ***

Japán, Körutazás Japánban

Útazonosító: 185114

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!