Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03.

Ft-tól/fő 2.299.000
Időpont: 2024.11.17 - 12.03
Legjobb ár: 2.299.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.11.17 - 12.03

Tartson velünk a „Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03.” utazásra! A kiutazás repülővel történik Az utazás időtartama 17 nap / 16 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 2.299.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 17 nap / 16 éjszaka
Utazás azonosítója:183369

Leírás:

Ausztrália lenyűgöző természeti látnivalókkal, különleges állatvilággal és hangulatos nagyvárosokkal várja az utazókat. Csoportos utazásunk során bemutatjuk Ausztrália legfontosabb városait, természetesen megnézzük a Nagy-korallzátonyt is és emellett még sok mást. Melbourne Ausztrália kulturális fővárosa, Cairns a trópusi életmód és a fantasztikus természeti szépségek találkozása, Brisbane-ben találkozik a trópusi életmód és az urbanizált város és Sydney pedig Ausztrália legikonikusabb városa, ahol találkozik a városi élet és a tengerparti szépség. Ezek a városok mind különlegesek, izgalmasak és mindegyikben található valami magával ragadó egyediség. Programunk összeállításának célja az volt, hogy elérhető közelségbe hozzuk Ausztráliát és egy kényelmes, befogadható utazás keretein belül legyen lehetőségünk átérezni az ötödik kontinens nyújtotta életérzést. Reméljük, hogy élvezni fogja velünk az ausztrál kalandot!

Az út kiemelt értékei:

 • Utazás kényelmes menetrenddel a Qatar Airways járatain
 • Befogadható, kényelmes, ugyanakkor látnivalókban gazdag program
 • Kiscsoportos utazás
 • UNESCO világörökségi helyszínek: a Nagy Korallzátony, Wet Tropics esőerdő, Sydney Operaház
 • Ausztrál nemzeti örökségi helyszínek: Great Ocean Road, Melbourne Cricket Ground, Bondi Beach, Sydney Harbour Bridge 
 • Ausztráliát kiválóan ismerő magyar idegenvezető kíséri a csoportot

 

Programok:
 

november 17. vasárnap
Elutazás Budapestről dohai átszállással Melbourne-be (Budapest-Doha 15:30-22:45, Doha-Melbourne 01.35-23:05).

november 18. hétfő
Érkezés Melbourne-be 23:05-kor. Transzfer a szállodába és a szállás elfoglalása. Szállás Melbourne-ben: Rendezvous Melbourne.

november 19. kedd
Első napunkat Ausztráliában természetközelben töltjük. Kényelmes reggelit követően indulunk a Melbourne-től kb. 35 km-re található Yarra-völgybe, ami méltán vonzotta hosszú évtizedeken keresztül a természet és borok szerelmeseit. A hely klimatikus adottságainak köszönhetően számos gazdaság és borászat működik sikeresen, egyet közülük mi is felkeresünk. Lesz részünk borkóstolásban és egy finom ebédben is. Ellátogatunk a szintén a Yarra-völgyben található Healesville Sanctuary-be, ami egy őshonos ausztrál állatokra specializálódott vadaspark. A 30 hektáros parkban megnézzük az egyedülálló ausztrál állatokat. Láthatunk többek között koalákat, kengurukat, wombatokat, emukat, dingókat és még sok mást. Délután visszatérünk Melbourne-be. Szállás Melbourne-ben.

november 20. szerda
A mai reggeli után buszra szállunk és látnivalókban gazdag kirándulásra indulunk a híres Great Ocean Road-on, ami az Ausztrál nemzeti örökség részét képezi. Apollo Bay, Cape Otway világítótorony, Bass Strait, Loch Ard Gorge, 12 Apostol, Gibson's steps, mind a látnivalók közé tartoznak. Késő délután visszatérünk Melbourne-be. Szállás Melbourne-ben.

november 21. csütörtök
Reggelit követően városnézésre indulunk busszal Melbourne-ben, Victoria állam fővárosában. A főbb látnivalók közé tartozik többek között a Parlament, a Windsor Hotel, a Princess Theatre, a Melbourne Cricket Ground, a Melbourne Park. Letekintve az Eureka Tower 88. emeletén található kilátójából emlékezetes búcsút veszünk a várostól. Transzfer a repülőtérre, majd elutazás Cairnsbe (16:30-18:55). Érkezést követően a szállás elfogalalása. Szállás a Novotel Cairns Oasis Resort.

november 22. péntek
Reggeli után a Freshwater állomáson vonatra szállunk és a híres Kuranda Scenic Railway-en utazunk Kurandáig. A Wet Tropics esőerdő a Föld legrégebbi erdői közé tartozik. Növényfajok ezrei és egyedülálló lények százai élik ezt a buja zöld világot. A híres Kuranda panorámavasút útja során Gimuyból (Cairns) Bubundjin (édesvíz) keresztül Ngunbay-be (Kuranda), az esőerdőben található faluba vezet az út. A tengerszintről 327 méteresre emelkedve a Kuranda felé vezető út látványos vízeséseken halad át. A világ legrégebbi élő trópusi esőerdőjével körülvett, színes Kuranda falu az esőerdő falujaként ismert, amely már több mint egy évszázada vonzza a látogatókat. Szabadidő keretein belül kellemes séta során felfedezhetjük ezt a csodás helyet. Visszautunk Cairnsbe hasonlóan látványos lesz, utunkat azonban a fák fölött tesszük meg, libegővel.

november 23. szombat
A mai napon reggeli után veszi kezdetét egész napos kirándulásunk a Nagy Korallzátonyhoz. Transzferrel érkezünk a hajóterminálhoz, ahol hajóra szállunk és felfedezzük Földünk legnagyobb korallzátonyrendszerét, amely közel 3000 zátonyból és 900 szigetből áll. Ebédünket is a hajón fogyasztjuk el. Tudta, hogy a Nagy Korallzátony a világűrből is látható, és a világ legnagyobb élőlények által létrehozott szerkezete? Ezt a zátonyszerkezetet apró organizmusok milliárdjai alkotják és építik fel, ezeket korallpolipoknak nevezik. Az élet sokféleségét támogatja, és 1981-ben a Világörökség részévé választották.

november 24. vasárnap
Cairns trópusi fekvése olyan környezetet teremt, amely nagymértékben különbözik Sydney-től vagy Melbourne-től, és ez a tény tükröződik a kiváló cairnsi Botanikus Kertben látható különféle növény- és virágvilágban. Reggeli után felkeressük a Botanikus Kertet, ami egy nagyon jól karbantartott és megtervezett látványosság, amely ideális kirándulást tesz lehetővé a tipikusan meleg cairns-i napokon. A világ legritkább növényei találhatók itt, köztük néhány élénk orchideafaj és az óriás Amorphophallus Titanum - egy virág, amely akár 70 kg-ot is nyomhat! A Cairns központján kívül található kertek számos szokatlan növényfajnak adnak otthont, amelyekkel sokan még nem találkoztak; amelyek közül néhány valóban "őskori" érzést kelt. Délután szabadprogram.

Esti órákban lehetőség fakultatív programra (ár hamarosan): Szeretne tanúja lenni a cairnsi akvárium éjszakai életének? Csatlakozzon egy 2 órás esti túrához, szakértő vadoktatók vezetésével. Fedezzük fel együtt, hogy a nedves trópusokon élő állatok hogyan változtatják viselkedésüket éjszaka, és fedezzen fel 10 ökoszisztémát. Találkozzon a Korall-tenger éjszakai vadászaival, például cápákkal, rájákkal és murénával, miközben zsákmányukra vadásznak.

november 25. hétfő
Reggeli után szabadprogram vagy lehetőség fakultatív kirándulásra a Fitzroy szigetre (ár hamarosan). A sziget 45 perces hajóútra található a Fitzroy Flyerrel (kb. 30 km-re) a queenslandi Cairnsből, és egy zátonyrendszer veszi körül, amely a Great Barrier Reef Marine Park részét képezi. Kiváló adottságokkal rendelkezik a sznorkelezéshez és a zátony felfedezéséhez. Idilli strandok vezetnek a biztonságos, védett vizekbe, amelyek úszásra és vízi sportokra is ideálisak. A szigeten felkeressük a teknős rehabilitációs központot és megtudjuk, miért van szüksége a teknősöknek rehabilitációra.

november 26. kedd
Délelőtt egyénileg búcsút veszünk Észak-Queensland regionális központjától, Cairnstől. Ki-ki kedve szerint felkeresheti a számára legkedvesebb helyeket, tehet egy kellemes sétát a városban, a tengerparton, vagy csak pihenhet egyet a Cairns Esplanade és a Lagoon mentén. Transzfer a repülőtérre és elutazás Brisbane-be (14:40-17:00). Érkezést követően a szállás elfoglalása. Szállás: Royal on the Park Hotel.

november 27. szerda
Reggeli után a piacon kezdjük mai gyalogos városnézésünket. Megnézzük, miben más egy helyi piac Brisbane-ben és itthon. Sok érdekességet és újdonságot fogunk látni és hallani. Ezt követően természetesen teszünk egy sétát a Botanikus kertben, hajóra is szállunk és a folyóról is megtekintjük Ausztrália harmadik legnagyobb városát, Queensland állam fővárosát. Rövid szabadprogramot követően napunkat egy hangulatos esti barbeque-val koronázzuk meg, mely során számos érdekes történettel gazdagodhatunk a helyiek életéről, mindennapjáról, kultúráról, történelemről.

november 28. csütörtök
A tegnapi gyalogos városnézést követően ma buszra szállunk és eljutunk a távolabbi látnivalókig is. Napunk egyik legfontosabb látnivalója a Lone Pine Koala Sanctuary, a világ első és legnagyobb koalarezervátuma, ahol több mint 100 koala és 75 egyéb ausztrál őshonos állatfaj él. Brisbane első számú vadattrakciójaként a Lone Pine tökéletes hely, hogy közelről megismerkedhessünk Ausztrália szőrös, tollas és pikkelyes barátaival természetes, meghitt környezetben. Megállunk a Mount Coot-thanál, ami Brisbane ikonja, legnagyobb természeti területe és egyben a város hátterét képezi. Több mint 1600 hektárnyi nyílt eukaliptusz erdőt, esőerdő vízmosásokat és patakvonalakat tartalmaz. A nap hátralévő részében szabadprogram.

november 29. péntek
Reggelit követően rövid szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre és elutazás Sydney-be (14:05-16:40). Sydney Ausztrália második legnagyobb városa, Új-Dél-Wales állam fővárosa. Rövid buszos városnézést követően transzfer a szállodába, majd a szállás elfoglalása. Szállás: Rydges World Square.

november 30., szombat
Első napunkat Sydney-ben reggeli után félnapos buszos városnézéssel kezdjük, hogy megtekintsük a szállodánktól távolabb található látnivalókat is. Felkeressük Rose Bay-t, Bondi Beach-et, Mrs. Macquaries Chairt, The Rocks&Darling Harbourt. A Rocks a modern Sydney szülőhelye. Az európai telepesek megérkezésével 1788-ban az elítéltek itt rendeztek be először házat és üzletet. A környék gazdag gyarmati történelmének felfedezésének legjobb módja gyalog. Délután egyéni program keretében fel lehet keresni a híres Sydney Állatkertet, sétálni egyet az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított Operaháznál, átsétálni a világ egyik legismertebb nevezetességén a Sydney Harbour Bridge-n (híd), elidőzni a Királyi Botanikus Kertben, a 30 hektáros oázisban a város szívében, amely Sydney egyik leglátványosabb helyét foglalja el.

december 1. vasárnap
Reggeli után szabadprogram keretében lehetőség Sydney egyéni felfedezésére vagy lehetőség fakultatív programra. (Részletek hamarosan.)

december 2. hétfő
Reggeli után szabadprogram, majd délután felkeressük Sydney látképének szerves részét képező, a Sydney Tower Eye-t, hogy búcsúzóul letekintsünk Sydney utcáira 250 méter magasból és páratlan, 360 fokos kilátásban gyönyörködjünk a városra és azon túl. Transzfer a repülőtérre és elutazás Sydney-ből az esti órákban Dohán keresztül Budapestre. (Sydney-Doha 21:45-04:50,  Doha-Budapest 09:10-13:05)

december 3. kedd
Érkezés Budapestre 13:05-kor.


Az ár tartalmazza:
 

 • Repülőjegy a Qatar Airways járatain a Budapest-Melbourne és Sydney-Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon
 • Repülőjegy a Virgin Australia járatain a Melbourne-Cairns útvonalon
 • Repülőjegy a Virgin Australia járatain a Cairns-Brisbane útvonalon
 • Repülőjegy a Virgin Australia járatain a Brisbane-Sydney útvonalon
 • Repülőtéri illetékek
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (7 kg) és 1 db feladandó poggyász (20 kg)
 • Szállás Melbourne-ben 3 éjszakára, a Rendezvous Melbourne szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás Cairns-ben 5 éjszakára, a Novotel Cairns Oasis Resortban, kétágyas szobában
 • Szállás Brisbane-ben 3 éjszakára, a Royal on the Park szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás Sydney-ben 3 éjszakára, a Rydges World Square szállodában, kétágyas szobában
 • Büféreggeli
 • Ebéd két alkalommal
 • Vacsora egy alkalommal
 • A programban felsorolt látnivalók megtekintése
 • Közlekedés Ausztráliában különbusszal vagy gyalogos városnézés során metróval, közösségi közlekedéssel
 • Magyar idegenvezetés a teljes út során


Az ár nem tartalmazza:
 

 • Javasolt szervizdíj : 80 AUD/fő (helyszínen fizetendő)
   

Megjegyzés:

 • Minimum létszám: 15 fő
 • Maximum létszám: 23 fő
 • Útlevél érvényessége: javasoljuk a beutazástól számított legalább még 1 évig érvényes útlevéllel való utazást
 • Vízum: Vízum beszerzése szükséges (online igényelhető ingyenes evisitor 651)
 • A napi programok sorrendje változhat.
 • Egyágyas szoba foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • A hátralékfizetési határidő és a kötbársávok eltérnek az utazási feltételekben rögzítettektől!
  Hátralékfizetési határidő: 2024. szeptember 17.
  Kötbérsávok eltérően utazási feltételeinktől: 2024.07.10. -09.17: utazási csomag árának 10%-a, 2024.09.18.-10.18: utazási csomag árának 30%-a,2024.10.19.-11.01: utazási csomag árának 70%-a, 2024.11.02-17: utazási csomag árának 100%-a.
Szállás neve: Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03

Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 16.150 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 16.150 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 20.400 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 22.100 Ft/fő
 5. Reptéri illeték 200.000 Ft/fő
 6. Sztornó biztosítás (10% önrész)
 7. Sztornó biztosítás (20% önrész)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás
Ausztráliába magyar idegenvezetéssel
2024.11.17.-12.03.

Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03.

Ausztrália, Brisbane

Útazonosító: 183369

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás
Ausztráliába magyar idegenvezetéssel
2024.11.17.-12.03.

Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03.

Ausztrália, Brisbane

Útazonosító: 183369

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!