London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

Ft-tól/fő 149.900
Időpont: 2021.08.03 - 08.08
Legjobb ár: 149.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.08.03 - 08.08

Tartson velünk a London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 6 nap / 5 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 149.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 6 nap / 5 éjszaka
Utazás azonosítója:130277

Utazás: menetrend szerinti járaton Bp-London-Bp. útvonalon. Idén is nagyon jó menetrenddel! A helyi transzferek és kirándulások komfortos autóbusszal. 
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3* os , jó közlekedésű hotelben, fürdő, WC, TV-s, szobákban. 
Ellátás: 5 reggeli. Választható félpanzió 5 alkalommal.  
Az utazás során és a programokon végig magyar nyelvű idegenvezetőt biztosítunk.
6 napos programot 2015 óta szervezzük évente 2 időpontban.

 

MÁR FOGLALHATÓ 2021-as évi időpontjaink előre foglalási kedvezménnyel
Az akciós árak 2021. január 31.-ig érvényesek, vagy akció visszavonásáig.
 
2021. július 6-11.: 149.900 Ft/fő  helyett 129.900 Ft/fő + illeték 
2021. augusztus 3-8. :149.900 Ft/fő  helyett 129.900 Ft/fő + illeték 


 

PROGRAM:
1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Busztranszfer a szállodába.Csomagok elhelyezése után közös vezetett metrós/ gyalogos városnézés. Az egész napos gyalogos városnézésünk alatt idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk London legfontosabb látnivalóival: Buckingham Palota, St. James Park, Westminster Apátság, Parlament, Big Ben, Trafalgar tér, Leicester tér, Piccadilly Circus, Covent Garden. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

    

2. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: St Paul székesegyház, Tower, Tower Bridge, Shard, London Bridge, Fleet Street, Pall Mall, Kensington Palota, Royal Albert Hall, Harrods, Ritz, Parlament. Utána szabadidő. Javasoljuk a Tower of London megtekintését, mely épület a több erődített részből álló középkori épületegyüttes a Temze partján, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és főrendű foglyoknak szánt börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. I. Jakabig minden király és királynő itt lakott. Még utána is az volt a szokás, hogy az uralkodó a Towerben töltötte a koronázása előtti éjszakát és innen vitték díszkísérettel a Westminsterbe. Jelenleg a Towerben őrzik a brit koronaékszereket, valamint egy gazdag fegyvergyűjteményt. Este fakultatív pub vacsora angol sörözőben.

  

3. nap: Fak. egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba.*
Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelölt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. 
A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.

 

4. nap: Reggel a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz lehetőség lesz a hajó belsejét is megnézni. Sétánk során következik a hajózási múzeum valamint a királyi Obszervatórium és parkját. Az Obszervartórium múzeuma és a híres’0’. Fok megtekintése után magát a városrészt is felfedezhetjük. Ebédelési lehetőség a városban. Hazafelé átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. Utána szabad idő, mely alatt javasoljuk a szállásunk közelében levő British Musem látogatását, melynek állandó kiállításai, köztük az egyiptomi, ingyenesen megtekinthetőek. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

 

5 nap: Reggeli után egész napos kirándulás busszal LEEDS – DOVER – CANTERBURY
Leeds méltán híres várkastélyát és parkját látogatjuk meg. Ez a mesébe illő Tudor-kastély egy tó két kis szigetén áll. Eredetileg erődítménynek épült, de VIII. Henrik anyja annyira megkedvelte, hogy átalakíttatta előkelő palotává. Évszázadok során gyakran cserélt gazdát, de a mai napig a legromantikusabb „főúri otthonnak” tartják. Lehetőség van a kastélyt belülről is megnézni. Dover fehér sziklái, világítótornyát tekinthetjük meg, akár ebédelhetünk is. Ki ne hallott volna Dover híres fehér szikláiról? Anglia legszebb partvonalának ez a része szinte száz százalékban állami tulajdon. Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához. Canterbury katedrálisa az anglikán egyház központja, valamint sétálhatunk a gyönyörű kisvárosban. A mai város helyén már i.e. 200 körül jól megerősített település volt, amelynek egyik kapuja beépült a ma is álló városfalak délkeleti karéjába. Szent Ágoston, Benedek-rendi kolostort alapított és katedrálist épített, így Canterbury lett Anglia első püspöksége. Gazdagságát a középkorban azoknak a távoli vidékekről és országokból érkező zarándokoknak köszönhette, akik felkeresték Szent Tamás sírját. Visszautazunk szálláshelyünkre, Este vacsorázási lehetőség a környéken.

 

6.nap: Délelőtt szabad program. Javaslatunk: Akinek van kedve felülhet London egyik legkedveltebb látnivalójára a London Eye-ra, vagy még szakíthat időt a világon elsőként nyílt Madame Tussaud's panoptikum látogatására. Idegenvezetőnk a helyszínen szívesen ajánl további programokat egyénre szabva. Transzfer a kora délutáni órákban a reptérre, indulás haza.


Fakultatív Program lehetőség: 

Korlátlan tömegközlekedési jegy 6 napra: 16.420.- Ft, gyerek 8.240.- Ft,
Temze hajós városnézés Greenwichbe: 8.900 .- Ft ,
5 alkalommal Pub vacsora a belvárosban: 47.600.- Ft., 
Buszos városnézés: 11.900.- Ft. 
*Stonehenge, Windsor: 19.900 Ft., 
*Stonehenge belépőjegy: 7.750 Ft
Leeds,Dover,Canterburry: 19.900.- Ft.  

A vacsorák az ital fogyasztást nem tartalmazzák.
A programok a belépőket nem tartalmazzák, azok a helyszínen fizetendők.

Vásárolható belépőjegyek egyéni felhasználással:
Madamme Tussaud’s belépő, adott napra szóló, időpontra felnőtt: 12.620.-, gyerek: 10.450.- Ft.,
London Eye, adott napra, időpontra szóló, felnőtt: 12.290.-, gyerek: 6.150.- Ft.,
Tower, felnőtt: 12.290.-, gyerek: 6.150.- Ft 
* Augusztusi program esetén javasoljuk a Buckingham Palota Apartmanjainak megtekintését, melyre egyéni jegyeket tudunk biztosítani.

Belépőjegyárak (irányárak): 
Westminster egyéni ár: 20 GBP 
St. Paul’s Katedrális 19 GBP 
Windsor kastély: 24 GBP
Hampton Court egyéni ár: 20,62 GBP csoportár: 18,8 GBP (min. 15 fő) 
Kensington Palace egyéni ár: 18,5 GBP csoportár:16,5 GBP (min. 15 fő )
Leeds Kastély jegy ára: 25 GPB
Canterbury catedrális belépőjegy ár: 14,5 GBP

1 ágyas felár: 81.900.- Ft.
Társítás kérhető, melyet a jelentkezéssel egy időben kérjük jelezni. Ezen esetben 2 vagy 3 ágyas elhelyezés lehetséges. Amennyiben nem találunk társítható utast, úgy az 1 ágyas felár indulás előtt 1 héttel fizetendő.

Külön fizetendő: Repülőtéri illeték: 34.900 Ft, Biztosítás: BBP+ stornó: 3.600.- , amire 70 év felett 100% felár számítandó.
** Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge kiállítás megváltozott beléptetés módja miatt. A belépő jegy ára és a túra is előre fizetendő.
Min. létszám: 20 fő, fakultatív: 15 fő, belépőket nem tartalmazza az ár.
A programok sorrendje változhat.

 

Poggyász:
A részvételi díj utasaink részére a repülőjegy mellé egy 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis kézipoggyászt tartalmaz. ami felvihető az utastérbe.
Felár ellenében további nagy méretű kézipoggyász 55 cm x 40 cm x 20 cm méretben (max. 10 kg), feladható poggyász 15 vagy 20 kg, vagy elsőbbségi beszállás foglalható. Az aktuális árakról érdeklődjön kollégáinktól.

Ülésrend:
A repülőgép fedélzetén a végső ülés helyeket a légitársaság osztja ki utasai részére. Erre irodánknak befolyása nincsen. Előfordulhat, hogy az együtt szándékozni utazók külön – külön helyet kapnak , a gép különböző részén. Amennyiben mindenképpen egymás mellett szeretnének utazni, azt jelezzék irodánk felé. A fix helyjegyek egyéni kérésre foglalhatóak felár ellenében, a járat telítettségének függvényében.

Az akciós árak a  feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek. 

 


 

HOTELEK 2019-ben is 

ROYAL NATIONAL Hotel ***
Kategória: Közép kategóroiás modern Hotel
Ellátás: continentális reggelit tartalmaz
London belvárosában a minőségi szolgáltatás és a barátságos vendéglátás ideális szálláshelyszíne, mind az üzleti utazók és nyaralók részére. A vendégek akár gyalog is ellátogathatnak a londoni látnivalókhoz mint a népszerű, a British Museum, London Színház, Courtauld Galéria és Charles Dickens Múzeum. A közelben található fitneszklubok medencével (engedményes árak a vendégeknek), és egy tekepálya. Van egy ATM, pénzváltó, üzletek az előcsarnokban, valamint kiterjedt bankett-és konferenciatermek.
Előcsarnok: A szállodában két lobbi található, az egyik ügynökségeken keresztül foglalta vendégeknek, a másik a magán uton tett foglalásokra. Mindkettő nagy és világos, és díszített modern stílusban. A szálloda rendelkezik még egy "váróteremmel".
Külső: Royal National Hotela Bedford Wayen, egy rövid sétára a London Canal Museum, és könnyen megközelíthető a többi idegenforgalmi helyek, például Fotósok Galéria és a Royal Opera House. Szoba: Televízió , Műholdas televízió , Rádió, Közvetlenül hívható vezetékes telefon, Hálózati feszültség 240v

 

x London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN
Szállás neve: 3*-os Belvárosi hotel

London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Transzfer
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok
Belépők
választható szolgáltatások

Felárak*:
  1. Reptéri illeték 34.900 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 130277

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

London 6nap/5éj - BELVÁROSI HOTELBEN

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 130277

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!