USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

Ft-tól/fő 1.462.900
Időpont: 2024.09.20 - 10.03
Legjobb ár: 1.462.900 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.09.20 - 10.03

Tartson velünk a „USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024” utazásra! A kiutazás repülővel történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 1.462.900 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Ellátás:reggeli
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:130436

Csoportos körutazás


Különleges utazásra invitáljuk Önöket az Egyesült Államok nyugati partvidékének legszebb tájaira! A napfényes Kalifornia látnivalói mellett nem csak Las Vegast és a Grand Canyont fedezzük fel, hanem beljebb merészkedünk a nemzeti parkokban gazdag Arizona és Utah államokban is!
 

Előfoglalási kedvezmény:
3 hónappal indulás előtt: 65 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt 35 000 Ft/fő


Dátum: 2024. szeptember 20-október 3.
Időtartam: 14 nap/12 éj
Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 15 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban, motelekben, lodge-okban
Ellátás: Reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

 

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal ajánlatunk programleírása

 

1. nap: San Francisco

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás párizsi átszállással San Franciscóba, érkezés kora délután, majd transzfer a szállodába. Délután szabad program, szállás San Franciscóban (2 éj).

 

2. nap: San Francisco

Reggel a város felfedezésére indulunk: láthatjuk az üzleti negyedet, a Union Square-t, a Fisherman’s Wharf szórakoztató komplexumát és a 39-es mólónál élő fókákat és a Chinatown városrészt, majd a világhírű Golden Gate hidat. Délután komppal közelítjük meg az Alcatrazt, a hírhedt börtönszigetet. Megismerkedünk az egykori börtönlakók mindennapjaival, megtekintjük a cellákat, hallhatunk az izgalmas szökési kísérletekről és megcsodáljuk a kopár, szélfútta sziget egyedi növényvilágát és persze a csodás kilátást San Francisco-ra és a Golden Gate hídra! A program után szabad program San Francisco-ban.

 

3. nap: Monterey, Carmel

Délelőtt elutazás San Franciscóból, látogatás a festők, fotósok és írók által kedvelt Monterey félszigetre, Monterey városában a halászkikötőt és a John Steinbeck regénye által halhatatlanná tett Cannery Row-t látogatjuk meg. Továbbutazunk Carmelbe a panoráma úton, séta Kalifornia egyik legelbűvölőbb tengerparti kisvárosában. Délután utazás Modestóba, ahol elfoglaljuk szállásunkat (1 éj).

 

4. nap: Yosemite Nemzeti Park

Reggel tovább utazunk a Yosemite Nemzeti Park felé. A park híres friss hegyi levegőjéről és lélegzetelállító vízeséseiről. Láthatjuk az El Capitan és a Half Dome szikláit és a Yosemite völgy vízeséseit, a Bridalveil vízesést és a Yosemite vízesést. Délután a Tioga hágón keresztül jutunk el Mammoth Lakes-be. A szállás elfoglalása a környéken (1 éj).

 

5. nap: Death Valley

Utazás magas hegyvonulatok és sivatagos területek között a Death Valley Nemzeti Park kietlen tájai felé. Itt található Észak-Amerika legalacsonyabb pontja, a Badwater medence is, 86 méterrel a tengerszint alatt. A száraz és forró éghajlatú park fő látnivalói a Badwater Point, Furnace Creek és Stovepipe homokdűnéi. Továbbutazunk Nevada államba, az éjszakát Las Vegasban töltjük (2 éj). Este séta a neonfényben úszó kaszinókkal tarkított Las Vegas Boulevard-on, vagyis a Strip-en.

 

6. nap: Las Vegas

Délelőtt kirándulást teszünk a közeli Hoover-gáthoz. A gát a Colorado-folyón épült, Arizona és Nevada államok határán, elkészültekor a világ legnagyobb gátja volt. Ismerkedés a gát építésének történetével és a vízerőmű működésével a múzeumban. Délutánszabad program Las Vegasban: lazíthatnak a medence partján vagy átadhatják magukat a vásárlás örömeinek, esetleg kipróbálhatják szerencséjüket valamelyik híres szálloda kaszinójában. Este vegyenek részt egy igazi vegasi show műsoron vagy csak élvezzék a város nyüzsgését a Strip-en tett séta közben.

 

7. nap: Zion Nemzeti Park

Reggel utazás a Zion Nemzeti Parkba, látogatás a Virgin-folyó által kifaragott 24 kilométer hosszú, helyenként 800 méter mély, dús növényzettel és vízesésekkel, vízfolyásokkal tarkított gyönyörű kanyonban. Szállás a Bryce Canyon közelében (1 éj).

 

8. nap Bryce Canyon, Glen Canyon gátja, Horseshoe Bend

A délelőttöt a Bryce Canyonban, Utah állam egyik legszebb nemzeti parkjában töltjük. A park nem valódi kanyon, hanem egy fennsík pereme, melynek vörös-fehér szikláiból a természet több ezer sziklatűt, sziklaoszlopot és sziklaívet faragott ki, a látvány lenyűgöző! Délután továbbutazás Page városkájába, látogatás a Glen Canyon gátjánál. A Colorado-folyót szabályozó gát megépítésével jött létre az ország második legnagyobb mesterséges tava, a Powell-tó is. A Page mellett található Horseshoe Bend-hez is ellátogatunk, a süppedős homokban tett sétáért lenyűgöző kilátás lesz a jutalmunk a Colorado-folyó patkó alakú kanyarulatára. Szállás Page városában (2 éj).

 

9. nap: Antelope Canyon és Monument Valley

Délelőtt a híres Antelope Canyon felfedezése következik, ehhez dzsipekbe szállunk és a sivatagi tájakon keresztül közelítjük meg a keskeny, vízvájta kanyon bejáratát. Navajo indián vezetőnkkel megfigyelhetjük a csodálatos látványt nyújtó, különleges fényoszlopokat a vörös homokkő hasadékban. Délután pedig a westernfilmek kedvelt forgatási helyszíneként is ismert Monument Valley tanúhegyeihez utazunk. A vörös sivatagból kiemelkedő, jellegzetes formájú sziklákat egy dzsiptúra során fedezzük fel, helyi Navajo indián vezetőkkel.

 

10. nap: Grand Canyon

A mai napon a híres Grand Canyonhoz utazunk. A Colorado-folyó által évmilliók alatt kivájt kanyonnál tett látogatás körutazásunk egyik csúcspontja. Felejthetetlen élményt nyújt a látvány a kanyon végtelennek tűnő tájaira, a különleges színekben játszó sziklákra és a mélyben kanyargó Colorado-folyóra. Séta a kanyon peremén. Délután továbbutazás Laughlin városába, ahol a szállásunk lesz (1 éj).

 

11. nap: Joshua Tree Nemzeti Park

Délelőtt utazás a lenyűgöző Joshua Tree Nemzeti Parkba. A park kétféle típusú sivatagot foglal magába: a szárazabb Colorado sivatagot és a hűvösebb, nedvesebb Mojave sivatagot, amely klímájával különleges élőhelyet teremt a park névadóinak, a Joshua fáknak. Továbbutazás Los Angelesbe, szállás a repülőtér melletti szállodában (2 éj).

 

12. nap: Los Angeles

Délelőtt Beverly Hills látnivalóit fedezzük fel és sétálunk egyet a híres Hollywood Boulevard-on, a Walk of Fame-en, a sztárok csillagai között. A TCL (egykor Grauman’s) Chinese Theatre előtt pedig a sztárok kéz- és láblenyomatait tekinthetjük meg. Délután a Universal filmstúdióba látogatunk el, ahol híres mozifilmek és TV sorozatok díszletei közé tekinthetünk be, speciális effektek titkait leshetjük el, majd kipróbálhatjuk a park hullámvasútjait is.

 

13-14. nap: Los Angeles

A délelőttöt Santa Monica tengerpartján és a híres Santa Monica Pier-en sétálva töltjük majd Venice Beach csatornáihoz és tengerparti sétányához is ellátogatunk. Délben transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre párizsi átszállással, érkezés másnap a délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

x USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (2%)                       1 399 900             2              2 799 800

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                             159  000             2             318 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                                3 117 800

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 159 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 100 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 500 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 1 329 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 1 289 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 65 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 35 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A  csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (2%)                       1 399 900             2              2 799 800

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                             159  000             2             318 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                                3 117 800

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 159 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (ESTA): 14 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 100 USD), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 500 000 Ft/fő
Részvételi díj háromágyas elhelyezés esetén: 1 329 900 Ft/fő
Részvételi díj négyágyas elhelyezés esetén: 1 289 900 Ft/fő
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 65 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 35 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A  csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   

leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. Reptéri illeték 159.000 Ft/fő
  2. Vízum díj 14.000 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 130436

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

USA Nyugati-part körutazás a legszebb nemzeti parkokkal - Csoportos körutazás 2024

USA, Körutazás Amerikában

Útazonosító: 130436

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!