Vadregényes Dél-Kína

Ft-tól/fő 450.000
Időpont: 2019.10.11 - 10.25
Legjobb ár: 450.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.10.11 - 10.25

Tartson velünk a Vadregényes Dél-Kína utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 15 nap / 13 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 450.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 15 nap / 13 éjszaka
Utazás azonosítója:134260
Kívánságlistára teszem

Részletes program

1-2. nap: Repülés Kelet-Kínába

Elutazás átszállással Guangzhouba, az általunk inkább Kantonként ismert, kiváló konyhájáról is híres óriásvárosba. Késő délutáni érkezés után elfoglaljuk szállásunkat, kicsit ismerkedünk a közeggel és nyugovóra térünk. Szállás: Guangzhou.

3. nap: Kanton keleti metropoliszában

Reggeli után ellátogatunk a Chen klán családi templomába, ahol megismerkedünk a kínai őskultusz helyi formáival, majd sétálunk egyet a Shamian-szigeten. Ez a kis koloniális hangulatú oázis korábban kereskedelmi központ volt, majd az ópiumháborúk után angol és francia gyarmati fennhatóság alá került. Kitűnő ízelítőt kaphatunk abból, milyen lehetett az európaiak élete a korabeli Kínában. A program lezárulta után gyógynövények között válogathatunk a Qingping piacon. Késő este Zhangjiajie városába repülünk. Szállás: Zhangjiajie.

4-5. nap: Kína legszebb nemzeti parkjában

Kezdetét veszi kétnapos zhangjiajiei kirándulásunk. Kína déli ökoparadicsoma talán a legkülönlegesebb az ország számtalan természeti látnivalója közt. A park területén mintegy 3000, megdöbbentő kvarcit homokkő oszlop emelkedik, ámulatba ejtve a fogékony látogatót. Így történhetett ez James Cameron esetében is, amikor egy tea mellett ezt a helyet jelölte meg az Avatar című, mérföldkőnek számító film legfontosabb forgatási helyszínének. Klasszikus útvonalakat választunk kétnapos itt tartózkodásunk alatt. Mesebeli erdők, hegy-szorosokban, teraszokon és patakok partjain találjuk meg kilátó- és pihenőpontjainkat (Tianzi-hegy, Yuanjiajie kilátóterasz, Suoxi-völgy, Üveghíd, stb.). Szállás Zhangjiajie.

6-7. nap: A leshani óriás lábainál

Reggeli után kipihenve magunkat repülünk Chengduba, Szecsuán tartomány központjába. Másnap reggel utunk egyik csúcs érdekességét keressük fel, a Min-folyó partján üldögélő leshani óriás Buddha-szobrot. Miután a festői szobor tövében kielemeztük a buddhák és a bodhiszattvák közötti nem jelentéktelen különbséget, opcionális hajókirándulásra indulhatunk. Estére Emei közeli szent hegyéhez utazunk. Szállás: Chengdu, Emei.

8. nap: Zarándokok az Emei-hegyen

Egész napos kirándulás az Emei Shanhoz. A ,,Négy Buddhista Szent Hegy" egyike a szecsuáni medence nyugati síkjáról tör a magasba. A hagyomány szerint Szamantabhadra bodhiszattva megvilágosodásának helyszíne, az első buddhista templomot is itt építették a mai Kína területén a Kr. u. első században. A Ming és Csing korszakokból több mint hetven, a természeti környezetbe illeszkedő kolostor és páratlan panoráma várja az ide látogatót. Szállás: Emei.

9. nap: Az Óriáspanda Kutatóközpontban

Visszautazunk Chengduba. Érkezés után sétálunk egyet az ódon Jinli utcán, majd kilátogatunk a nagyszerű és tiszteletreméltó munkát végző panda mentő központ elzárt rezervátumába. Szállás: Chengdu.

10. nap: A déli Selyemút régi városaiban

Reggel lerepülünk az egykoron a híres Tea Út egyik fontos állomására, Lijiang-ba. A nap folyamán a nevezetességeket vesszük sorra: séták a Fekete Sárkány-tónál, a Mu család udvarházában (akik századokon keresztül innen irányították a fennhatóságuk alá eső vidéket), a kilátódombon, ahonnan az utánozhatatlan hangulatú városka látványában gyönyörködhetünk. Szállás: Lijiang.

11. nap: A Jáde Sárkány hegyénél

Egész napos program a megejtően szép régióban. A Jáde Sárkány hegyét (5596 méter) szinte egész évben hó borítja. A Yunshanping felvonóval teszünk egy rövid látogatást a hegyen, majd tovább megyünk a környék egyéb nevezetességeihez: a kínai stílusban épült Yu Feng buddhista kolostorhoz és Baisha városka naxi nemzetségének középkori udvarházaihoz, ahol a 15-17. századból ránk maradt freskókban gyönyörködhetünk. Szállás: Lijiang.

12. nap: A Szökkenő Tigris szoros és Kelet Tibet határa

Egész napos programunk során először a több mint 6000 kilométeren át hömpölygő Jangce-folyó első kanyarulatánál állunk meg, majd a kilométeres szakadékfalú, a Szökkenő Tigris Szorosban teszünk rövidebb sétát. Utunkat kelet felé folytatjuk, a képzeletbeli- és valóságos Shangri-la felfedezésére indulunk. Túlzottan nagy magasságokra nem kell számítani, a város 3160 méteren fekszik, de igazi kelet-tibeti hangulatokra igen. Szállás: Shangri-la.

13. nap: A Kék Hold völgyében és azon túl

Ma a főszerep a tibeti buddhizmusé és James Hiltoné, aki híres regényében álmodott erről a völgyről. Meglátogatjuk a 17. századi, gelukpa-rendi Ganden Sumtsenling kolostort, kicsit megismerkedünk a nagy V. Dalai Láma életével, majd kirándulunk a festői szépségű Napa-tóhoz. Szállás: Shangri-la.

14. nap: Elköszönünk a hegyektől

Reggeli után ellátogatunk a lenyűgöző Shudu-tóhoz, és Dukezong tibeti óvárosába. Este Chengduba repülünk. Szállás: Chengdu.

15. nap: Viszlát Kína!

Transzfer a reptérre, majd átszállással hazautazunk.

Ár tartalmazza

 • 13 éjszaka szállást 3*-4*-os szállodákban, reggelivel
 • a részletes ismertetőben felsorolt programokat
 • minden kiegészítő transzfert (busz, dzsip)
 • a magyar és helyi csoportvezetők díját
 • a csoportos vízumügyintézés díját
 • az idegenvezetést

Az ár tartalmazza

13 éjszaka szállást 3 - -4 - -os szállodákban, reggelivela részletes ismertetőben felsorolt programokatminden kiegészítő transzfert (busz, dzsip)a magyar és helyi csoportvezetők díjáta csoportos vízumügyintézés díjátaz idegenvezetést

x
Szállás neve: Vadregényes Dél-Kína

Vadregényes Dél-Kína utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Utazás repülőgéppel
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Szervízdíj
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Vízumdíj
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás - Optimum 13.500 Ft/fő
 2. Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás - Premium 23.700 Ft/fő
 3. Belépők, engedélyek, borravalók, egyéb kinti költségek és ezek ügykezelési díja 0 Ft/fő
 4. Egyágyas felár 140.000 Ft/fő
 5. Repülőjegy 270.000 Ft/fő
 6. Repülőtéri illeték 170.000 Ft/fő
 7. Útlemondási biztosítás 17.800 Ft/fő
 8. Útlemondási biztosítás (programár, repülőjegy, illeték) 17.800 Ft/fő
 9. Vízumdíj 19.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Vadregényes Dél-Kína

Vadregényes Dél-Kína

Kína, Körutazás Kínában

Útazonosító: 134260

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Vadregényes Dél-Kína

Vadregényes Dél-Kína

Kína, Körutazás Kínában

Útazonosító: 134260

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!