Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Ft-tól/fő 367.000
Időpont: 2019.02.16 - 03.02
Legjobb ár: 367.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.02.16 - 03.02
További árak és időpontok

Tartson velünk a Vietnám, Kambodzsa és Laosz utazásra! A kiutazás repülővel történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 15 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 367.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Kiutazás:Repülő
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 15 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:104324
Kívánságlistára teszem

1. nap: Budapest – Hanoi

Elutazás menetrendtől függően Budapestről európai átszállással Hanoiba.

2. nap: Hanoi

Vietnam fővárosába, Hanoiba érkezünk, a menetrendtől függően ismerkedünk a várossal: a Hoan Kiem-tó egyik kis szigetén a Jade-hegy templomának megtekintése után a nyüzsgő belváros Francia negyedében riksázunk, majd transzfer a szállodába. Délután kis pihenés után az „ezeréves” vízi bábszínház elragadó műsora kelti életre a vietnami mesevilágot. Később egy helyi étteremben vacsorázunk, majd visszatérünk szálláshelyünkre.

3. nap: Hanoi – Halong Bay hajózás

Reggeli után folytatjuk Hanoi megismerését Ho Chi Minh mauzóleumával, az egy oszlopú pagodával és végül az Irodalom Templomával. Ebéd, majd a világörökség részét képező Halong-öbölbe utazunk, ahol szállásunk is lesz.

4. nap: Halong Bay – Hue (800 km)

Reggeli a szállodában, majd kb. 5 órát hajózunk e lenyűgöző öbölben. A Mennyei Palota Barlangjában szebbnél-szebb cseppkőképződményeket figyelhetünk meg, majd dús növényzettel borított kisebb-nagyobb sziklák között hajózunk. A felső decken napozóagyak várnak, a Világörökség részévé nyilvánított táj természeti szépségeiben gyönyörködhetünk. Friss tengeri finomságokból álló ebédünket a fedélzeten fogyasztjuk el. Ezután az öböl tengeri gyöngy tenyésztésének rejtelmeibe nyerünk bepillantást, majd a Noi Bai repülőtérről Hue-ba repülünk. Transzfer a szálláshelyre.

5. nap: Hue: az ősi császárváros

Reggeli után az Illatos-folyón hajózunk a Thien Mu pagodáig, ott kikötünk, megnézzük, majd a régi császárvárossal, Hueval ismerkedünk. A Citadella mellett elhaladva, a Tiltott Város meglátogatását ebéd után Tu Duc császár mauzóleumának megtekintésével folytatjuk. Délután vásárlási lehetőség a helyi piacon. Szállásunk Hue-ban lesz.

6. nap: Hue – Saigon (Ho Chi Minh City) – Cuchi alagutak

Reggeli, transzfer a repülőtérre, majd Saigonba (Ho Chi Minh City) utazunk. Megérkezés után transzfer, (a menetrend függvényében) városnézés a nyüzsgő városban. Láthatjuk Notre Dame katedrálisát, az elnöki palotát, a régi Postapalota épületét, a Thien Hau pagodát és a kínai negyedet. Elfogyasztjuk ebédünket, majd szabadidő. Szállásunk Saigonban lesz. Délután szabadidő vagy fakultatív programlehetőség keretében igazi kalandtúra a dzsungel mélyén húzódó Ho Chi Minh ösvény megtekintése. Busszal utazunk a Cuchi alagutakhoz, ahol megismerhetjük a vietnami háború eredeti helyszínén, annak történetét, valamint a találékony vietnami partizánmozgalom taktikáit, cseles csapdait és trükkjeit. Akár végig mehetünk az alagút egyes szakaszain is.

7. nap: Saigon – Mekong-delta– My Tho

Reggeli után autóbusszal a Mekong-folyó deltájához érünk. A Tien-folyón hajózunk a Sárkány-szigetre, majd a mellékcsatornákra, ahonnan közelebbről is megismerhetjük az ott lakók életét. Sárkány, Unikornis, Teknőc és Főnix szigetekkel ismerkedünk. A Sárkány és Unikornis szigeteken banán, mandarin és mangó ültetvények között sétálunk. A Teknős- szigeten tipikus vietnami kandírozott kókusz cukorkákat kóstolhatunk. Napközben ebéd lehetősége az egyik szigeten. Hajózásunk végen Vinh Trang pagodát tekintjük meg, My Tho mellett. Saigonba utazunk vissza.

8. nap: Siem Reap (Kambodzsa) –Angkor

Megreggelizünk, menetrendtől függően Kambodzsába, Siem Reap-be repülünk. Transzfer a repülőtérről, majd Angkor megtekintését a világörökség részét képező, leghíresebb Angkor Wattal kezdjük, amelynek mérete a pekingi uralkodó palotájával merhető össze. Estére, szálláshelyünkre térünk vissza. Szállásunk 3 éjszakán át Siem Reap-ben lesz.

9. nap: Egész nap Angkor Thom és Angkor Wat

Reggeli a szállodában, majd az angkori királyság leghíresebb épületegyütteseit járjuk be, kezdve Angkor Thommal, Déli Kapu, Bayon-templom, Baphuon-templom, Phimeanakas templom, Elefánt Terasz, Leprás király terasza. Ebédet követően folytatjuk ismerkedésünket a hely látnivalóival, a hely szellemével. Páratlan élményt nyújt Phnom Bakheng-tetejéről a naplemente látványa.

10. nap: Angkor – „a hely szelleme”

Reggeli után két távolabbi templomhoz a Bantey Srei-hez és a Bantey Samre-hoz kirándulunk. Utunk rizsföldek között és a Sras Srang rituális királyi fürdő mellett vezet. Útközben rövid pihenőt tartunk egy jellegzetes kis faluban, ahol megmutatják nekünk a pálmacukor készítésének fortélyait és meg is kóstolhatjuk azt. A Keleti Mebon, a Pre Rup és a Ta Prom templomok meglátogatásával fejezzük be délelőtti programunkat. Ebéd után a Preah Khan, Neak Pean, Ta Som és a Prasat Kravan templomok varázslatos romjait járjuk be. Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

11. nap: Siem Reap – Tonle Sap tó: az úszó falu-Luang Prabang

Siem Reap belvárosával ismerkedünk a Királyi Rezidencia, a Wat Thmei (Uj Wat) pagoda gyönyörű épületét tekintjük meg, mely egykoron a vörös khmer uralom áldozatainak emlékére épült. Látogatás a francia alapítású kézműves tanodában, ahol a kő-és fafaragás, a lakk-képkészítés és a selyemfestés hagyományos technikáival ismertetnek meg minket a növendékek. Vásárlási lehetőség a különleges hangulatú régi piacon. Délelőtt tradicionális facsónakban élvezheti a hajókázást a Tonle Sap tavon. Dél-Ázsia legnagyobb tava Phnom Penh-nel torkollik a Mekong-folyóba. Az „úszó falu” házait úgy alakították ki, hogy azok egy falu házainak tűnnek, de a vízzel együtt mozognak. Délután transzfer a repülőtérre, Luang Prabang-ba utazunk, ahol két éjszakai szállásunk lesz.

12. nap: Luang Prabang

Az egész város 1995-től a Világörökség része. A világ 10 leglátogatottabb helye közt szerepel. Több alkalommal volt Laosz fővárosa, ahol 1975-ig lakott a királyi család. Reggeli után két órás hajókázásra indulunk a Mekong-folyón, a két Pak Ou Barlangig, amely közel ötezer Budha-szobrával fontos zarándokhely. Ebéd után a lenyűgöző Kuang Si vízesés rendszerhez utazunk. A program során a dzsungel szívében, méteres növénylevelek között akár fürödni is lehet a többszintes türkizkék vizű természet alkotta medencékben a vízesések tövében, miközben a trópusi növényzettel ismerkedünk, és arasznyi lepkék repkednek virágról virágra. A medencék után egy közel 100 méteres vízzuhataghoz érkezünk, aminek a tetejére is felmászhatunk! Vissza a szállodáig apró falvakon át vezet az egyórás út, két faluban a laok és a monok ősi életformáival ismerkedhetünk meg. A helyi éjszakai piac rejtelmeibe csábítjuk Önt, mely vásárlás nélkül is maga a csoda! (A sok színes áru és a kis villanyégők a földön guggoló árusokkal igazan mesebeli hangulatot árasztanak.) Szállásunkra térünk vissza.

13. nap: Luang Prabang – Vientiane

Városnézésünk során láthatjuk régi Királyi Palotát (ma Nemzeti Múzeum), majd a főtemplomot (Wat Xieng a világ egyik legszebb építészeti emléke), a Wat Sen és a Wat Visun szentélyeket. Ezt követően transzfer a repülőtérre, Vientianebe utazunk. Megérkezve a 16. századi Pha That Luangot (arany sztupa) tekintjük meg. Szállásunk Vientiane-ben lesz.

14. nap: Vientiane – a főváros

Reggelit követően a közelben, a Mekong-folyó partján tálalható Wat Sisaket szentélyhez látogatunk, ahol sok száz Buddha szobor látható, többek között egy 40 m-es fekvő szobor… Rövid fotószünetet tartunk a Laoszt Thaifölddel összekötő hídnál, majd városnézésünket a fővárosban: „Wat Simuang”, a szent városrész, Pra Keo templom megtekintésével folytatjuk, amely a Smaragd Buddha szobor eredeti „lakóhelye” (most Bangkokban van). A Ratuxai Győzelem Kapunál (Diadalívnél) a Nemzetgyűlés épületét latjuk, majd a Mekong partján csodáljuk meg a naplementét. Rövid séta a folyóparton, majd esti piac és transzfer Vientiane repülőtérre. Hazautazás Budapestre menetrendtől függően.

15. nap: Vientiane–Budapest

Érkezés Budapestre európai átszállással. x
XI.22-i programunk tartalmazza az árfolyam felárat

Árak és felárak (1 főre)
Részvételi díj: 359.520 Ft 
Részvételi díj:
367.000 Ft
Európai és belső repülőjegyek (10db) 300.000 Ft
Repülőtéri illeték kb.: 155.000 Ft
Vízumköltség
Vietnám 19.000 Ft
Kambodzsakb. 30 USD
Laoszkb. 31 USD
1ágyas felár: 145.000 Ft
1ágyas felár XI.22: 155.150 Ft
Utasbiztosítás (BBP)8.475 Ft
CL PLUS biztosítás*: 23.000 Ft
Utazás:menetrend szerinti repülővel, európai átszállással, helyben autóbusszal és 5 alkalommal belső repülővel
Elhelyezés: 12 éjszaka szálloda ***
Ellátás:12x félpanzió A program szerinti belépőket az ár tartalmazza
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 60 USD
Minimális létszám: 15 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
Szállás neve: Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Vietnám, Kambodzsa és Laosz utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


XI.22-i programunk tartalmazza az árfolyam felárat

Árak és felárak (1 főre)
Részvételi díj: 359.520 Ft 
Részvételi díj:
367.000 Ft
Európai és belső repülőjegyek (10db) 300.000 Ft
Repülőtéri illeték kb.: 155.000 Ft
Vízumköltség
Vietnám 19.000 Ft
Kambodzsakb. 30 USD
Laoszkb. 31 USD
1ágyas felár: 145.000 Ft
1ágyas felár XI.22: 155.150 Ft
Utasbiztosítás (BBP)8.475 Ft
CL PLUS biztosítás*: 23.000 Ft
Utazás:menetrend szerinti repülővel, európai átszállással, helyben autóbusszal és 5 alkalommal belső repülővel
Elhelyezés: 12 éjszaka szálloda ***
Ellátás:12x félpanzió A program szerinti belépőket az ár tartalmazza
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 60 USD
Minimális létszám: 15 fő
Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Szállás
Kilépési illeték
Utasbiztosítás
Fakultatív programok

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 145.000 Ft fő
  2. BBP biztosítás 8.475 Ft fő
  3. belső repülőjegy ára Ft/fő 300.000 Ft fő
  4. Cl PLUS biztosítás* 23.000 Ft fő
  5. Vízumdíj 19.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Vietnám, Saigon

Útazonosító: 104324

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Vietnám, Kambodzsa és Laosz

Vietnám, Saigon

Útazonosító: 104324

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!