1 millió elégedett utas az MSC tengerjárók fedélzetén

2009. október 25-én egy 13 éves olasz kisfiú, amint átlépte Genovában az MSC Fantasia óceánjáró fedélzetét, megszületett az 1 milliomodik vendég az MSC luxushajóin.

Ez az óriási vendégszám is bizonyítja a családi tulajdonban lévő MSC töretlen fejlődését. A világ legmodernebb tengerjáró flottájának kapacitása öt év alatt tízszeresére növekedett. Ez a növekedés nem csak a számokban, hanem a minőségben is megmutatkozik. Az MSC flottája jelenleg 10 hajóból áll, mely 2010-ben egy új luxushajóval, az MSC Magnifica-val fog gyarapodni.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!