MSC Cruises exkluzív hajóút a Földközi-tenger körül

Tapasztalt nyaralók tudják, hogy a nyári szezon elején utazni rengeteg előnnyel járhat, például felkeresheti kedvenc helyeit mielőtt a tömeg odaér, sokkal több lehetősége van kipihenni magát, vagy szórakozni – és éppen emiatt választják egyre többen az MSC Cruises hajóútjait. A luxushajóikon nem kell amiatt aggódni, hogy hol talál szállást, vagy éppen jó éttermet, hiszen itt mindent megtalálhat miközben rengeteg szórakozási lehetősége is van: élő zene, bárok, színház, diszkó, kaszinó, sportolás; a fáradalmakat pedig a hajó kifinomult SPA részlegében pihenheti ki, hogy teste is és lelke is feltöltődjön energiával.

A világ legfiatalabb flottájával rendelkező luxushajózási cége, az MSC Cruises folyamatosan dolgozik azon, hogy fedélzeti szórakozási lehetőségeit még színesebbé tegye. Ennek szellemében szinte természetes volt, hogy az MSC Cruises és a játékipar vezető cége, a Nintendo szorosabb kapcsolatot építsen ki, hiszen mindkét cég a forradalmi újításairól híres. Az MSC Cruises legújabb hajóján, a december 18-án keresztelt MSC Fantasia-n már megtalálható a szerződés eredménye: 4D mozi, 114 Wii konzol és 9 Wii sportkonzol a sportbárban, 4Wii fitkonzol a fitnesz központban. A hajó MSC Yacht Klub részén található lakosztályok mindegyikében szintén találhatók játékkonzolok. Az MSC Cruises rendkívüli elkötelezettsége utasai szórakoztatására az MSC Fantasia-n látható a legjobban: többek között hatalmas színház, tematikus bárok, diszkó, kaszinó, és Aqua Park található a fedélzeten. A képet az MSC Aurea SPA egészíti ki, ahol a teljes kikapcsolódást szakemberek segítik. Fedezze fel a Földközi-tenger minden szépségét az MSC Cruises egyik „úszó szállodáján”, jutalmazza meg magát a kemény téli munka után! Az MSC Cruises útjait lefoglalhatja bármelyik Vista Utazási Irodában.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!