Hajózás zene-ínyenceknek: Vízizene Dunai hajóutak

A folyami hajózás évszázadok óta része a Duna-menti országok kultúrájának és a mai napig remek és nem utolsó sorban rendkívül hangulatos lehetőség a szomszédos országok megismerésére - egy teljesen másfajta perspektívából.

Szálljon hajóra és tegyen meg akár egy 1930 kilométeres utat a Dunán, többek között Bécs, Pozsony és Belgrád érintésével a Vaskapun át a Duna-deltáig! A Vízizene folyami hajóutak különlegessége nem csak a Dunai hajózás során felfedezhető csodálatos tájakban rejlik, az élmény központi része a zene. Az út során neves előadóművészek exkluzív koncertjein hallgathatunk ismert és kevéssé ismert darabokat.

Azoknak, akik csak ismerkednek az utazásnak ezzel a „műfajával” és szeretnének egy kis ízelítőt, mielőtt belevágnak a nagy kalandba, lehetőség van az út egyes szakaszait foglalni: a Bécs-Budapest vagy Budapest-Bukarest szakaszok ideálisak meglátni és megszeretni a folyami hajózást. Most kipróbálhatja akciós ajánlatunk keretein belül is ezt az életérzést!

A folyami hajóutakon az utasok elegáns szállodahajón utaznak, a Bécs - Bukarest úton az Amadeus Silver vendégszeretetét élvezhetik. A hajón két típusú kabin foglalható: a középső és a felső fedélzeti szinteken található francia balkonos és az első szinten található ablakos kabinok. Az út során a napozó teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra, városokra és számos szolgáltatás teszi kellemessé az utat. Ilyen a Café Vienna kávézó bécsi kávéspecialitásaival, az étterem remek fogásaival, a bárok, fitneszterem, illetve masszázs és fodrász szalon is az utasok még nagyobb kényelmét szolgálja. A zenés műsorok mellett tartalmas fakultatív programokat is kínálnak az utasoknak, mint városlátogatások magyar idegenvezetővel, illetve a Duna-delta Szafari. A hajón magyarul beszélő Cruise Director segíti a vendégeket eligazodni a fedélzeten, és készségesen áll az utazók rendelkezésére bármilyen kérés vagy kérdés esetén.

 

ÓRIÁSI TAVASZI AKCIÓ a 2 éjszakás Bécs-Budapest Vízizene Classico folyami hajóutakra, garantált indulással!*

  • 5% Húsvéti kedvezmény április 3-ig történő foglalással,
  • Egyágyas akció - ablakos kabin egyágyas felár nélkül foglalható,
  • Nászutas akció - egy kategóriával magasabb kabint biztosítunk (ablakos helyett francia balkonos).

 

Ajándék városnézések magyar nyelvű idegenvezetéssel Bécsben és Pozsonyban!

Egy különleges lehetőség arra, hogy megismerjük a folyami hajózás (VíziZene) világát miközben felfedezhetjük saját és szomszédos környezetünk múltját, jelenét és jövőjét!

 

Tekintse meg további Vízizene folyami hajóútjainkat, melyekre az egyágyas akció szintén érvényes:

„VíziZene a legendák földjén” Budapesttől Bukarestig

„VíziZene Grande” - 1930 kilométeres Kék Duna Keringő Bécstől a Fekete-tengerig

 

* Az akciók a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. A kedvezmények nem összevonhatók, egyszerre csak az egyik akció érvényesíthető. A nászutas akció igénybevételéhez fél évnél nem régebbi házasságai anyakönyvi kivonat bemutatása szükséges.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!