Hajózás zene-ínyenceknek: Vízizene Dunai hajóutak

A folyami hajózás évszázadok óta része a Duna-menti országok kultúrájának és a mai napig remek és nem utolsó sorban rendkívül hangulatos lehetőség a szomszédos országok megismerésére - egy teljesen másfajta perspektívából.

Szálljon hajóra és tegyen meg akár egy 1930 kilométeres utat a Dunán, többek között Bécs, Pozsony és Belgrád érintésével a Vaskapun át a Duna-deltáig! A Vízizene folyami hajóutak különlegessége nem csak a Dunai hajózás során felfedezhető csodálatos tájakban rejlik, az élmény központi része a zene. Az út során neves előadóművészek exkluzív koncertjein hallgathatunk ismert és kevéssé ismert darabokat.

Azoknak, akik csak ismerkednek az utazásnak ezzel a „műfajával” és szeretnének egy kis ízelítőt, mielőtt belevágnak a nagy kalandba, lehetőség van az út egyes szakaszait foglalni: a Bécs-Budapest vagy Budapest-Bukarest szakaszok ideálisak meglátni és megszeretni a folyami hajózást. Most kipróbálhatja akciós ajánlatunk keretein belül is ezt az életérzést!

A folyami hajóutakon az utasok elegáns szállodahajón utaznak, a Bécs - Bukarest úton az Amadeus Silver vendégszeretetét élvezhetik. A hajón két típusú kabin foglalható: a középső és a felső fedélzeti szinteken található francia balkonos és az első szinten található ablakos kabinok. Az út során a napozó teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra, városokra és számos szolgáltatás teszi kellemessé az utat. Ilyen a Café Vienna kávézó bécsi kávéspecialitásaival, az étterem remek fogásaival, a bárok, fitneszterem, illetve masszázs és fodrász szalon is az utasok még nagyobb kényelmét szolgálja. A zenés műsorok mellett tartalmas fakultatív programokat is kínálnak az utasoknak, mint városlátogatások magyar idegenvezetővel, illetve a Duna-delta Szafari. A hajón magyarul beszélő Cruise Director segíti a vendégeket eligazodni a fedélzeten, és készségesen áll az utazók rendelkezésére bármilyen kérés vagy kérdés esetén.

 

ÓRIÁSI TAVASZI AKCIÓ a 2 éjszakás Bécs-Budapest Vízizene Classico folyami hajóutakra, garantált indulással!*

  • 5% Húsvéti kedvezmény április 3-ig történő foglalással,
  • Egyágyas akció - ablakos kabin egyágyas felár nélkül foglalható,
  • Nászutas akció - egy kategóriával magasabb kabint biztosítunk (ablakos helyett francia balkonos).

 

Ajándék városnézések magyar nyelvű idegenvezetéssel Bécsben és Pozsonyban!

Egy különleges lehetőség arra, hogy megismerjük a folyami hajózás (VíziZene) világát miközben felfedezhetjük saját és szomszédos környezetünk múltját, jelenét és jövőjét!

 

Tekintse meg további Vízizene folyami hajóútjainkat, melyekre az egyágyas akció szintén érvényes:

„VíziZene a legendák földjén” Budapesttől Bukarestig

„VíziZene Grande” - 1930 kilométeres Kék Duna Keringő Bécstől a Fekete-tengerig

 

* Az akciók a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek. A kedvezmények nem összevonhatók, egyszerre csak az egyik akció érvényesíthető. A nászutas akció igénybevételéhez fél évnél nem régebbi házasságai anyakönyvi kivonat bemutatása szükséges.

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!