Tipp: Július 6-ig akciós hajóutak a Holland America Line-nál!

Régóta fontolgatja, hogy kihajózzon első tengeri útjára vagy újra tengerre szállna? Most itt a lehetőség, a Holland America hajótársaság útjai kedvezményes árakkal foglalhatók! Az akciós utakon hajóval fedezheti fel a norvég fjordokat, behajózhatja Új-Zéland déli- és északi szigetét, átszelheti a Panama-csatornát vagy megismerheti az Ibériai-félsziget legizgalmasabb kikötővárosait!

Miért válassza Holland America hajótársaságot?

A Holland America hajóinak fedélzetén megtapasztalhatja milyen a tradicionális, elegáns hajózás. Az első hajójuk 1873-ban szelte át az Óceánt Hollandia és New York között, ma már 14 hajót számláló flotta szeli a tengereket, melyek elegánsak – mégis modernek. A hajótársaság inkább középméretű hajókat használ, melyek közül a legnagyobb is „csak” 99.500 tonna, így nem kell tartani a tömegtől, nincsenek hosszú sorok, viszont nagy hangsúlyt kap a személyes és szívélyes kiszolgálás. A tengerjárókon gyakori a művészeti kiállítás, a fedélzeti programok között borkóstolás vagy mini főző tanfolyam is található. Esténként kellemes varieté vagy zenés-táncos műsor látható a színházban, a szolgáltatások egytől-egyig első osztályúak. Az útvonal minden esetben jól végiggondolt koncepció mentén van meghatározva, hogy az utasok a lehető legtöbbet láthassák és tapasztalhassák a behajózott régióból az út alatt.

Feltétetek:

  • Az akció a 2017. június 29. és július 6. között lefoglalt hajóutakra vonatkozik,
  • A kikötőbe való kiutazás egyénileg történik, melyet az árak nem tartalmaznak,
  • Az árak nem tartalmazzák a kikötői illetéket, és a kötelező borravalót,
  • Az alábbi árak az elérhető legolcsóbb kategóriára vonatkoznak, és kétágyas elhelyezés esetén személyenként értendőek, pótágyas és egyágyas kabinok korlátozott számban állnak rendelkezésre

Az akció a szabad helyek függvényében, visszavonásig érvényes.

 

EZ AZ AKCIÓ LEJÁRT

Tekintse meg további hajóút ajánlatainkat is!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!