Tipp: Július 6-ig akciós hajóutak a Holland America Line-nál!

Régóta fontolgatja, hogy kihajózzon első tengeri útjára vagy újra tengerre szállna? Most itt a lehetőség, a Holland America hajótársaság útjai kedvezményes árakkal foglalhatók! Az akciós utakon hajóval fedezheti fel a norvég fjordokat, behajózhatja Új-Zéland déli- és északi szigetét, átszelheti a Panama-csatornát vagy megismerheti az Ibériai-félsziget legizgalmasabb kikötővárosait!

Miért válassza Holland America hajótársaságot?

A Holland America hajóinak fedélzetén megtapasztalhatja milyen a tradicionális, elegáns hajózás. Az első hajójuk 1873-ban szelte át az Óceánt Hollandia és New York között, ma már 14 hajót számláló flotta szeli a tengereket, melyek elegánsak – mégis modernek. A hajótársaság inkább középméretű hajókat használ, melyek közül a legnagyobb is „csak” 99.500 tonna, így nem kell tartani a tömegtől, nincsenek hosszú sorok, viszont nagy hangsúlyt kap a személyes és szívélyes kiszolgálás. A tengerjárókon gyakori a művészeti kiállítás, a fedélzeti programok között borkóstolás vagy mini főző tanfolyam is található. Esténként kellemes varieté vagy zenés-táncos műsor látható a színházban, a szolgáltatások egytől-egyig első osztályúak. Az útvonal minden esetben jól végiggondolt koncepció mentén van meghatározva, hogy az utasok a lehető legtöbbet láthassák és tapasztalhassák a behajózott régióból az út alatt.

Feltétetek:

  • Az akció a 2017. június 29. és július 6. között lefoglalt hajóutakra vonatkozik,
  • A kikötőbe való kiutazás egyénileg történik, melyet az árak nem tartalmaznak,
  • Az árak nem tartalmazzák a kikötői illetéket, és a kötelező borravalót,
  • Az alábbi árak az elérhető legolcsóbb kategóriára vonatkoznak, és kétágyas elhelyezés esetén személyenként értendőek, pótágyas és egyágyas kabinok korlátozott számban állnak rendelkezésre

Az akció a szabad helyek függvényében, visszavonásig érvényes.

 

EZ AZ AKCIÓ LEJÁRT

Tekintse meg további hajóút ajánlatainkat is!

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!