Irány Délkelet-Ázsia a Mariner of the Seas luxushajóval

Fedezze fel velünk Délkelet-Ázsia csodáit egyetlen varázslatos hajóúttal! Legyen része egy hihetetlen kalandnak és látogassa meg Délkelet-Ázsia gyönyörű helyszíneit!

Ázsia e részére is jellemző, hogy kiváló gasztronómiával és hatalmas vendégszeretettel várják az odautazókat. Emellett pedig elképesztő, nem mindennapi látnivalókat tartogat számunkra.

Kezdjük is mindjárt az elején: utunk első állomása a Kuala Lumpur közelében lévő Putrajaya, amely Malajzia közigazgatási központja. Itt ellátogatunk majd a Putra Mecsethez, Perdana Putra épülethez és Mezőgazdasági Örökség Parkhoz. A rózsaszínes mecset, és a Putra-tó partján lévő türkmén, kazah és marokkói építészeti elemek ámulatba ejtő látványt nyújtanak.

Ezt követi egy félnapos városnézés Kuala Lumpurban, Malajzia fővárosában. A metropolisz nemcsak modern miliőt és hatalmas felhőkarcolókat tartogat számunkra, hiszen látogatásunk során lehetőségünk lesz megcsodálni a Batu barlangokat, amelyet lévén, hogy az egyik legjelentősebb zarándokhely, egy hindu istenség 42,7m magas arany szobra véd. Természetesen a Petronas ikertornyait is útba ejtjük, ahol kötelező selfie-zni, mert a két torony is már önmagában hihetetlenül különleges, és a közelében lévő több száz éves fákkal pedig igen érdekes látványt nyújt. Utunk során meglátogatjuk még az új Királyi Palotát, a Nemzeti Mecsetet, a Masjid Jamek mecsetet, a Függetlenség Terét is. Malajziai látogatásunk utolsó állomása Melakába, a 700 éves kikötővárosba vezet, amelynek történelmi negyede az UNESCO világörökség része. Itt egyénileg is bejárhatja majd a várost, amely során érdemes egy sétát tenni a  Melaka-folyó part mentén, illetve megcsodálni a város építészetét, mivel egy érdekes egyvelege a portugál, holland, japán, és angol mintáknak.

Emellett felfedezhetjük még Saigont, azaz Ho Chi Minht, egykori francia gyarmat fővárosát. Itt ellátogathatnak a Háborús Emlékmúzeumba, a régi postahivatalba, a Thien Hau pagodák autentikus épületébe és a Tan Dinh katolikus templomba.

Utunk következő állomásánál megismerheti Bangkok-ot, mely egy hatalmas élmény, hiszen ott minden utca új meglepetéseket tartogat. A hagyományos és a modern izgalmas keveréke itt rajzolódik ki leginkább. A városnézés során több templomot is megnézhet majd, például a khmer stílusú Wat Arun templomot és a thai-kínai stílusú Teknősbéka Templomot is. Érdemes tudni, hogy Bangkokban található a világ legnagyobb tömör arany szobra: a 5,5 tonnás arany Buddha szobor. Végül pedig felfedezheti az Asiatique piac kínálatát, kézműves termékekkel, fűszerekkel, ruhákkal, vagy megnézheti a városi panorámát a Chao Phraya folyó melletti óriáskerékről.

Bangkok után Szingapúr lesz a harmadik nagy állomásunk. Szingapúr hihetetlenül modern, gyorsan fejlődő városállam. Ottlétünk során meglátogatjuk majd a Parlamentet, a Városházát, Merlion oroszlánszobrot, az üzleti negyedet, Thian Hock Keng Buddhista – Taoista templomot, az Arab utcát, és a Szultán Mecsetet is. Végül utolsó helyszínünk a Gardens by the Bay trópusi park lesz, ahol végigsétálva megcsodálhatjuk az egzotikus növényeket, és az óriási mesterséges fákat.

A tengeren töltött napok során pedig élvezze ki a Mariner of the Seas, luxushajó által nyújtott szórakozási, és kikapcsolódási lehetőségeket. Felejtse el a hétköznapokat, és pihenjen, relaxáljon, miközben a hajó a következő városba viszi. 5 étterem kínálata közül választhat, de a sportolásról sem kell lemondania, hiszen futó és - korcsolyapálya, mászófal, valamint golfpálya is elérhető a hajó fedélzetén.

Tartson velünk, foglaljon csoportos hajóutat még ma!

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!