Járja be Amerika csodás tájait egy Repülj és Vezess út keretében!

Szívesen utazna Amerikában úgy, hogy nem kell menetrendekhez alkalmazkodnia? Örömmel vezetne csodás tájak között a saját tempójában? Akkor Önnek találták ki a „Repülj és vezess” utakat!

Mi is az a Repülj és Vezess?

A „Repülj és vezess” azt jelenti, hogy az utazó rendelkezésére áll egy bérautó, amelyet az adott országban a megbeszélt feltételek (pl. időtartam, szállás, útvonal) alapján vezethet. Ez a fajta utazás rengeteg lehetőséget ad arra, hogy személyre szabottan utazhassunk. Az autós utazás mindemellett nemcsak izgalmas, hanem kényelmes is, és ami a legfontosabb egyénileg, saját magunk fedezhetjük fel az ország legszebb látnivalóit, mindezt egyéni ütemben.

A Repülj és Vezess utazásnak számos előnye van, például nem kell csoporthoz vagy menetrendekhez alkalmazkodni. Emellett pedig egy-egy látnivalónál több időt is eltölthet vagy akár gyorsabban is haladhat, ezáltal testközelből ismerheti meg a helyi életet.

Fedezze fel Amerikát egy Repülj és Vezess út keretében: hatalmas felhőkarcolók, gyönyörű tengerpartok, elképesztően szép nemzeti parkok, rengeteg szórakozási lehetőség, izgalmas kalandok várják Önt! Engedje, hogy rabul ejtsék az amerikai meseszép tájak, és élvezze a vezetés élményét külföldön is. Mi segítünk az utazás megtervezésben, hogy a lehető legtesthezállóbb nyaralásban részesüljön.

Foglaljon még ma, és tekintse meg a Nyugati-part kincseit: Los Angelest, Disneylandet, Palm Springs-t, a Coachella völgyet, a Grand Canyont, Las Vegast, a Death Valley Nemzeti Parkot, és San Franciscót! Mivel nincs csoporthoz kötve, elidőzhet és gyönyörködhet a kanyon szépségében, vagy akár készíthet egy képet a "Welcome to Las Vegas" táblával.


Inkább a modern épületek és a monumentális látnivaló érdeklik? Látogasson el a Keleti-partra, és élje át a  „Nagy Alma” életérzést, és pihenjen egyet a híres Central Parkban! Ismerkedjen meg New York, Buffalo, a Niagara Vízesés, Washington DC és Philadelphia látnivalóival, melyek most egy utazás során megtekinthetőek!


További amerikai útvonalaink:

Repülj és vezess - Arany körút Kaliforniában

Repülj és vezess! - Pionírek nyomában San Franciscoból

Repülj és vezess! - Kaliforniai képeslapok

Repülj és vezess! - Természeti csodák nyomában

Repülj és vezess New York államban!

Repülj és vezess! - Florida legjava

Repülj és vezess a legendás 66-os úton!

Utazzon velünk és élje át az igazi szabadságot nyaralása során!

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!