Korean Air - Törekvés a minőségre a kényelemért!

Bemutatkozik a Korean Air - Kiválóság a repülésben

Több mint 50 éve szolgálja a világot, alapító tagja a SkyTeam légitársasági szövetségnek, ezzel együtt az egyik legjobb 20 légitársaság közé tartozik. Az Incheon Nemzetközi Repülőtéren található globális központjával a légitársaság 120 várost szolgál ki 43 országban, öt kontinensen; egy modern 157 repülőgépet felvonultató flottával és több mint 20 000 alkalmazottal.

A Korean Air kiemelkedő teljesítménye és elkötelezettsége a legmagasabb szintű biztonság és ügyfél elégedettség iránt, több elismerést is kapott a járvány idején. 2021-ben az Év Légitársasága és 2022-ben az Év Teherszállítója díjat kapta az Air Transport World-től, valamint a Korean Air két egymást követő évben is elnyerte a legmagasabb, 5 csillagos légitársasági minősítést a Skytrax-től.

A legkényelmesebb repülőgép Budapest és Szöul között; a Dreamliner

A heti háromszor hétfőn, csütörtökön és szombaton, Boeing 787-el, ismertebb nevén Dreamliner-el közlekedő, Budapestről induló járatainak köszönhetően a Korean Air utasai közvetlenül átszállás nélkül érhetnek el Szöulba és onnan végső úticéljukra.

A kabinban kétosztályos elrendezésben 269 utas foglalhat helyet. A repülő orr-rész irányába található a Prestige Classnak hívott üzleti osztály, 24 üléssel, amelyek felett nincs csomagtároló, ezért tágas a térérzet a kabin részben. Az ülések 190 centiméter hosszú, teljesen vízszintes ággyá dönthetők, szélességük 53 centiméter. A középső ülések egyvonalban helyezkednek el, így az együtt utazók kényelmesen beszélgethetnek egymással, de ha ismeretlenek foglalnak itt helyet, akkor egy motorikusan felemelhető elválasztó fal biztosítja a privát teret, amelyet a karfába épített távirányító segítségével állíthatunk. Az ülésekben 43 cm átmérőjű, távirányítóval vezérelhető képernyőn élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer tartalmait az utasok, amelyhez jó minőségű Bose

fejhallgatót használhatnak, továbbá USB-port és hagyományos hálózati csatlakozó is rendelkezésre áll a saját eszközök töltésére. Továbbá az üzleti utasoknak a fedélzeten párnát, plédet és papucsot is biztosítanak a kényelmi csomag mellett.

 

A turista osztályon 245 ülés található 3-3-3 elrendezésben, az ülések sortávolsága 84 és 86 cm, szélességük 44 cm. Az ülések 118 fokban dönthetők, minden ülésben 27 cm képátlójú, érintő gombokkal vezérelhető monitoron élvezhetik az utasok a fedélzeti szórakoztatórendszer tartalmait, a saját eszközök töltésére itt is USB-aljzatok állnak rendelkezésre.

A kényelmes csatlakozások repülőtere - Incheon, Szöul

A Korean Air központja a szöuli Incheon Nemzetközi Repülőtér, ahonnan kényelmes csatlakozással érhető el Ázsia több pontja; Bali, Hawaii, Vietnám Thaiföld, Kambodzsa és Japán számos városa. Ezenkívül Óceánia, például Auckland, Sydney, Brisbane és Guam. A 9 órát meghaladó átszállási időt kényelmesebbé téve, ingyenes szállás igényelhető az 5 csillagos Grand Hyatt Incheon szállodába, reggelivel és transzferrel; kizárólag Óceánia-Európai útvonalra azzal a feltétellel, hogy az utas a legelső elérhető csatlakozást veszi igénybe.

 

Modern és hagyományőrző metropolisz, stopover és tranzit programok

A közkedvelt stopover program lehetővé teszi az egyénileg vagy akár csoportosan érkező utasainak, hogy a Korean Air járataival két desztinációt kombináljanak, vagy akár meg is szakíthatják utazásukat, mintegy pihenőt tartva 2 állomás között. A tranzit túrák igénybevételének a feltétele a 4 órás vagy afeletti tranzitálás és a K-ETA belépési engedély megléte. A programok között vannak félnapos vagy akár 2

napos túrák is, amelyek betekintést engednek a koreai történelem jelentőségteljes helyszíneire, mint a királyi paloták vagy a Cheongwadae a „Kék-ház,” ami 74 éven keresztül szolgálta a hivatalban levő miniszterelnököt, mint rezidencia egészen addig, amíg 2022-ben a nagyközönségnek is megnyitotta kapuit. Akiket a modern Korea vonz, megismerhetik Hongdae és Kangnam pezsgő, hipszter életérzését, vagy akár részt vehetnek egy túrán is a demilitarizált övezetben.

 

Újítások a fedélzeten

Az idei év márciusában a Korean Air bevezette a koreai stílusú vegán étel opciót, valamint új, 52 borból álló válogatását, amelyet a világhírű sommelier, Marc Almert közreműködésével állítottak össze. 2022 januárjától kezdve indították az előre rendelhető fedélzeti étel szolgáltatást, a Prestige osztályú utasok számára a Koreából induló nemzetközi járatokon, lehetővé téve az utasoknak a szélesebb ételválasztékot. A legkellemesebb repülési élmény érdekében pedig, frissítették a fedélzeti szórakoztató rendszer palettáját, több mint 300 filmet kínálva, köztük népszerű koreai drámákat, szórakoztató műsorokat és K-popot, valamint nemzetközi alkotásokat is eredeti nyelven vagy felirattal.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!