Korean Air - Törekvés a minőségért és kényelemért!

A Korean Air légitársaság a SkyTeam Alliance alapító tagjaként Dél-Korea zászlóshajója, ezzel együtt pedig egyike a világ TOP20 légitársaságának. A Korean Air 148 csúcstechnológiás repülőgépet számláló flottájának köszönhetően napi szinten több mint 400 járatot üzemeltet 125 úti célra, a világ 45 országába. A magas színvonalú kiszolgálás szinte magától értetődő – mind a fedélzeten, mind pedig a reptereken. Az utasok válogathatnak az italok gazdag választékából, az ázsiai- és egyéb nemzeti konyhák alkotásai közül.

A kényelmes csatlakozások reptere - Incheon, Szöul

A Korean Air fő transzfer állomása a szöuli Incheon Nemzetközi Repülőtér, melyet 2015-ben már második éve jutalmaznak a „Legjobb csatlakozó reptér” címmel. A Korean Air minden szempontból megfelelő és kényelmes csatlakozást biztosít oly sok vonzó úti cél irányába Ázsiában és Óceániában, mint Fidzsi, Auckland, Bali, Sydney, Brisbane, Shanghai és még sok más állomás. Köszönhetően közös üzemeltetésű járatainak, a Korean Air utasai előnyös csatlakozással érhetnek el Budapestről Prágán keresztül Szöulba és sok egyéb úti célra a légitársaság kiterjedt hálózatán.

Bepillantás Dél-Korea világába - Stop-over a Korean Air-rel

Ezenfelül a Stop-over program lehetővé teszi, hogy a Korean Air járataival két desztinációt kombináljon, vagy akár egyszerűen meg is szakíthatja utazását és pihenhet egyet csatlakozást igénylő utazásai között. Természetesen a Korean Air ajánl ingyenes tranzit és transzfer túrákat a pihenők idejére, betekintést engedve így abba, amit Korea az utazó számára tartogathat. A túrák alkalmával megtapasztalhatja a koreai történelem, kultúra és életvitel jellegzetességeit – ingyenes idegenvezetéssel és túrabusszal megtámogatva.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!