Repülőtéri parkolás Bécsben

A Vista Utazási Irodákban lehetőség van a bécsi Vienna International Airport - Schwechat repülőtér -  4-es számú fedett, illetve a C jelölésű fedetlen parkolóiba történő előzetes foglalásra. A foglalás már nem fizikai parkolókártya kiadásával történik, hanem elektronikus úton e-mailes visszaigazolással. Az árak a foglalás dátumától és a választott parkoló (fedett, fedetlen) típusától függően változnak, ezért kérjük további információért keresse kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén. 

Repülőtéri parkolás Bécsben

Kérjük, hogy a bécsi reptéri parkolóba történő érkezéskor a sorompónál kapott cédulát gondosan őrizze meg. Amennyiben az előre kiválasztott és a foglaláson feltüntetett időtartamot túllépi, akár készpénzzel, akár bankkártyával kiegyenlíthető a különbözet a reptéri parkoló elhagyása előtt.

További tájékoztatásért és a bécsi parkolókártya megvásárlásáért forduljon a Vista Utazási Irodák munkatársaihoz!

 

Repülőtéri parkoló - Bécs - Vienna Airport

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!