Valami nagy készül… és mi ott leszünk, hogy megnézzük!

Mióta a luxushajózás elérhető áron csábítja tengerre a magyar turistákat is, az ágazat tempója felgyorsult. A több tízezer elégedett törzsutasnak és a hatalmas keresletnek köszönhetően a hajótársaságok nekiláttak kibővíteni kapacitásaikat, így évről évre újabb és újabb csodás építményeket vehetnek birtokba az utazók. 

A hajók egymással vetekedve döntenek meg hosszúsági és szélességi világrekordokat, miközben a legváltozatosabb, legkitűnőbb és legextrémebb szolgáltatások, legváltozatosabb útvonalak (pl. világkörüli hajóút!) felsorakoztatásával próbálnak kitűnni a flották legújabb tagjai – a vendégek legnagyobb örömére.

Az MSC Crociere, a mediterrán térség egyik legnagyobbja, és Magyarországon talán a legismertebb hajótársaság, mely apró halászhajókkal kezdte tündöklését az olasz partok mentén, majd a hatalmas teherszállító hajók sikertörténete után az utasszállítás magas minőségű képviselője lett. Jelenleg 13 óceánjáró hajója szeli a habokat, melyek közül a legújabb (több mint 4500 főt befogadni képes), az MSC Meraviglia 2017. áprilisában került átadásra, a szokásos módon, Sophia Loren „keresztanya” beszédét követően (az átadóról készült képes beszámoló itt olvasható). A hajó olyan hatalmas sikert aratott, hogy még megépülése előtt gyakorlatilag 1 évre előre elkeltek a helyek karibi útvonalain, így méltán kaphatta a ’csoda’ elnevezést.

Az olasz hajótársaságnak nagyszabású tervei vannak, és tündöklő jövőt fest ezen kiváló ár-érték arányú utazási formának, így már korábban bejelentette, hogy flottáját meg kívánja kétszerezni. Így egyedülálló módon idén nem csak az MSC Meraviglia kerül átadásra, hanem decemberre elkészül a társaság legújabb úszó luxusszállodája, az MSC Seaside is. A hatalmas beruházás pedig folytatódik, már készül további két új hajó is, nevezetesen az MSC Seaview (2018) és az MSC Bellissima (2019), melyekre már most lehet helyet foglalni, és igencsak érdemes ismét előre gondolkodni, a hezitálók sajnos könnyen lemaradhatnak az utolsó kabinokról.

No de, az idei évnél maradva, lássuk, mit is tud a flotta legfiatalabb tagja, a most születő MSC Seaside. Szlogenje ’a hajó, mely követi a napot’ arra utal, hogy a hajótársaság szeretne a nap és tengerkedvelő utasok kedvében járni, így a hajón a szokásosnál több nyitott tér található, hogy a vendégek napjaik nagy részét a sós levegő párjában, napsugarak ölelésében tölthessék el a fedélzeten. Természetesen ehhez megfelelő időjárás is szükséges, így a hajó napraforgó módjára követi majd a napot, decemberben első útja ezért a Karib-térségbe vezet, hogy az itthoni zord időjárás elől menedéket keresők megtalálják számításukat a fedélzetén. Irány tehát Miami, és egy 1-2 hetes szuper hajóút! Az MSC Seaside-ot még Európában lesz lehetőségem elcsípni, és személyesen bizonyosodhatok meg arról, hogy a hajó készen áll az utasaink fogadására.

Hogy mi vár Önökre a fedélzeten? Kétszintes színház, 19 bár, 11 étterem. Azonban ezek egy gyakorlott hajózónak már nem megdöbbentő számok.

Jöjjenek hát az igazi kuriózumok:

  • 4 csúszda („természetesen” a hajó szélén túlnyúló, üveg aljú), és további egy, mely interaktív módon kombinálja a videojátékokat és megvilágításokat,
  • 130 méter hosszú drótkötélpálya, mely ezzel elhódítja a hajón található leghosszabb drótkötélpálya címét,
  • szabadtéri spa szolgáltatások (hogy ezzel is közelebb kerüljön a vendég az őt körülvevő tengerhez),
  • a hajót megkerülő, „tengerparti” sétány, ahol boltok, bárok, éttermek állnak a sétálók rendelkezésére,
  • vízividámpark az apró matrózoknak és akadálypálya, programok és animációk (clubok) gyermekeknek már 1 éves kortól egészen 17 éves korig, családbarát kabinok,
  • a hajó síkján túlívelő, üveg aljú panorámahíd,
  • végül hogy a fedett szórakozásokról is essen szó: bowlingpálya, F1 szimulátor, 5D mozi, medencék, számtalan bolt, és megannyi kényeztető szolgáltatás.

Válogasson hát az MSC Seaside karibi útvonalai közül, és garantáltan életre szóló élményeket szerez:

MSC Seaside - MSC Cruises

Válogasson az MSC és sok egyéb hajótársaság ajánlatai között!

 

További hajóújtainkkal kapcsolatban, valamint további szolgáltatások foglalásáról (pl. repülőjegy a kikötőbe, szállás a hajóút előtt) pedig irodáink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!