Vista utazási utalvány, a tökéletes karácsonyi meglepetés

Ebben az évben mivel lepjem meg? Minek örülne igazán? Sokan tesszük fel magunknak a kérdést minden születésnap és karácsony előtt. Sokszor kifogyunk az ötletekből és teljesen tanácstalanul állunk az ajándékvásárlás okozta feszültség miatt. Tedd stresszmentessé az idei meglepi küldetésed és adj szeretteidnek könnyedén valami igazán különlegeset!

kep

Utazást ajándékba adni annyi, mint egy életre szóló élménnyel gazdagítani az ünnepeltet! Idén a felesleges tárgyak helyett, tegyél élményeket a fa alá! Ki ne szeretne utazni és új helyeket felfedezni a világban? Repülőjegyet ajándékba adni talán nagy merészség, vagy egy lefixált dátumú útban is van rizikó, ha épp nem alkalmas az időpont a kiszemelt félnek. Persze, lehet érdeklődni és kérdezgetni, de akkor meg a meglepetés varázsa száll el. Tudunk ajánlani egy tökéletes megoldást erre a helyzetre: ez pedig a Vista utazási utalvány.

kep

Vásárolj egy Vista utazási utalványt 10 000, 20 000, 40 000, 50 000 vagy akár 100 000 forintos értékben és lepd meg szeretteid egy izgalmas kiruccanással, egy pihentető wellness-szel vagy egy igazán luxus üdüléssel! Járulékos előnye egy ilyen meglepetésnek, hogy nagy valószínűséggel az ünnepelt az ajándékozót viszi magával az útra, szóval... :)

Az utalványok a következő értékben vásárolhatók:

  • 10 000 forint
  • 20 000 forint
  • 40 000 forint
  • 50 000 forint
  • 100 000 forint

kep

Az utalványok tetszőleges mennyiségben kaphatók a Vista Utazási Irodákban. A kiállított utazási utalványok a rajtuk szereplő érvényességi határidőig válthatók be, azonban az utazásnak nem kell megtörténnie ezen időpontig. Az utalványok a Vista Utazási Irodák bármely szolgáltatására beválthatók, úgy mint:

  • repülőjegy-vásárlás
  • szállásfoglalás
  • saját és partner utazási irodáink által szervezett utazások foglalása
  • autóbérlés

…és még számos egyéb szolgáltatás, kivéve az utasbiztosítást. Az utazási utalványt könnyedén megrendelheted online, de persze személyesen is várunk mindenkit bármelyik Vista irodában, vagy  a +36 1 429 9999 telefonszámon és a foiroda@vista.hu e-mail címen is nyugodtan megvásárolhatjátok őket!

Megrendelem a Vista utazási utalványt!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!