Zseniális programok az MSC új hajójának márciusi keresztelőjén

Már csak egy hónapot kell várni az MSC legújabb hajójának (MSC Bellissima) névadó ceremóniájára, mely a svájci székhelyű hajótársaságnak köszönhetően egy igazán pompás eseménynek ígérkezik.

kep

Az MSC Bellissima lesz egyébként a legnagyobb hajó, amelyet Southamptonból indítanak útjára. A rendezvény a Bellissima név lényegét fogja megragadni, mely stílusosan azt jelenti, hogy „intenzív szépségű, érzékeket gyönyörködtető”. Lenyűgöző élő, szórakoztató showműsorokkal és előadásokkal várják a vendégeket a világ minden tájáról és természetesen az Egyesült Királyság és Írország területéről. Az MSC Bellissima fedélzetén két vadonatúj Cirque du Soleil showműsort (VARÉLIA és SYMA) láthatnak majd a vendégek, amely nem csak emiatt egyedülálló, hanem mert most először lép fel a szórakoztatás világvezetője e fajta keresztelő ceremónián. Így, a megjelentek igazi ízelítőt kaphatnak abból, hogy milyen is átélni egy ilyen varázslatos előadást egy ilyen egyedülálló környezetben. A rendezvény ceremóniamestere az angol televíziós műsorvezető és az ITV sztárja, Holly Willoughby lesz, aki garantáltan emelni fogja az est színvonalát sajátos stílusával és eleganciájával.

kep

Az élő zenés talpalávalót és a felejthetetlen éjszakát nem más, mint az újonc Rock and Roll Hall of Fame és a háromszoros Grammy-díjas Nile Rodgers és zenekara, a Chic fogja biztosítani. Egy MSC Cruises keresztelő ceremónia pedig nem lenne teljes Sophia Loren Oscar-díjas színésznő nélkül, aki nem mellesleg az MSC Cruises gyönyörű keresztanyja. Ő fogja elvágni a szalagot és hivatalosan felavatni az MSC Bellissima hajót. Az MSC Bellissima az MSC Cruises negyedik hajója, amely kevesebb mint két év alatt indul el és amelyet ez év novemberében hamarosan követni fog az MSC Grandiosa nevezetű hajó is. Ez az újgenerációs hajó a világ egyik leginnovatívabb technológiájával rendelkezik, melyet bizonyít a világ első tengeri, utazási virtuális személyi asszisztensének, ZOE-nak a bevezetése. Finom ételekből sem lesz hiány a fedélzeten, ugyanis többek között a kétszeres Michelin-csillagos séf, Ramón Frexia és Jean-Philippe Maury, dínyertes cukrász fog gondoskodni arról, hogy minden vendég elégedetten és jóllakottan álljon fel az asztaltól.

kep

Az MSC Bellissima március 4-én indul 10 éjszakás útjára Southamptonból egészen Genováig. A hajótársaság március 17-től már elindítja 7 éjszakás útvonalát a Földközi-tengeren, ahol olyan helyekre viszi el utasait, mint Genova, Nápoly, Messina (Olaszország), Valetta (Málta), Barcelona (Spanyolország) és Marseille (Franciaország).

Válogass kedvedre MSC Bellissima ajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!