Bajorország – Németország első számú nyaralási úti célja

Színtiszta inspiráció és életérzés. Világoskék ég és kristálytiszta tavak. Középkori városok és lüktető metropolisok. Bajor szokások és szívélyes vendégszeretet. Misztikus erdők és hófödte csúcsok. Szabadtéri programok és pihenés. UNESCO-Világörökség és sokoldalú kulturális kínálat.

Bajor sokszínűség

Németország déli részén helyezkedik el a festői szépségű tájakkal tarkított Bajor Szabadállam. A tartomány fővárosa München. Érintetlen természet, egészséges levegő, kulturális gazdagság és a közmondásosan kedélyes bajor viselkedés jellemzi a tartományt. Legyen szó népviseletes ünnepről vagy operajátékokról – a bajor metropoliszok mellett a középkori várak és városok, a pompás kastélyok és barokk templomok is tökéletes helyszínt biztosítanak ehhez. A tradíció és modernség harmonikus összhangban van. A pihenésre vágyók és szabadidős sportolók számára igazi paradicsom a sok kristálytiszta folyó és tó, a nemzeti parkok, a számos természeti táj és természetvédelmi terület, a misztikus erdők és napos szőlőhelyek, a vadromantikus középhegységek és az Alpok fenséges csúcsa – egészen Németország legmagasabb csúcsáig, a Zugspitze-ig. Számos kedvelt turista útvonalon, mint például a Romantischen Strasse, a Burgenstrasse vagy a Deutsche Alpenstrasse nyílik alkalma az ide látogatónak felfedezni e sokoldalú tájat.

Világhírű attrakciók

Számtalan festői szépségű falu, középkori székváros és természetesen München – bajor főváros és világszintű metropolisz – jellemzi Bajorországot; emellett pompás kastélyok és barokkdíszítésű templomok, középkori kolostorok és makacs várak: Világhírű a Neuschwanstein kastély (II. Lajos király) és Wies temploma (UNESCO-Világörökség; akárcsak a Limes , Würzburg, Bamberg és Regensburg). Összesen több mint 100.000 építészeti emlékmű, több mint 1.200 múzeum és gyűjtemény, valamint 40 első osztályú színház és opera található Bajorországban. Ezen kívül tradicionális rendezvények, mint például a müncheni Oktoberfest, a landshuteri esküvő, az oberammergaueri passiójátékok vagy a nürnbergi adventi vásár csalogatják a látogatókat. Azonban „pusztán“ a természeti szépség és kulturális sokszínűség nem elegendő ahhoz, hogy évről évre nagyszámú utazóközönséget kápráztasson el: neves és szakképzett szolgáltatók szolgálnak megbízható ajánlatokkal Bajorország vendégei számára a wellness, család, természet (nyári és téli), kultúra és városok, kulinária, valamint üzleti utak területén.

Kattintson és válogasson kedvezményes németországi ajánlataink között!

Legújabb cikkek

Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!