Népszerű előadásokat tartott a Vista „Kalandok Üzbegisztánban” címmel

A nagy érdeklődésre való tekintettel két alkalommal is megrendezésre került a VISTA csoportos, magyar idegenvezetős Üzbegisztán körutazásáról szóló előadása. A dr. Sárközy Miklós, üzbegisztáni idegenvezetőnk közreműködésével megtartott rendezvényre nagyon sokan voltak kíváncsiak mindkét alkalommal. Terveink szerint a jövőben további előadásokkal, idegenvezetői találkozásokkal valamint rendezvényekkel készülünk az érdeklődőknek és leendő utasainknak!

A közönség tagjai hangulatos, néhol tréfás betekintést nyerhettek Üzbegisztán csodálatos világába és megismerkedhettek az ország számos látnivalójával, történelmével és különlegességeivel. A március 14-én és 21-én megtartott előadások roppant jó alkalmat biztosítottak több résztvevő számára ahhoz, hogy elbeszélgessenek idegenvezetőnkkel, így a csoportos utazásoknak egy sokkal személyesebb, családiasabb oldalát ismerhették meg - pontosan olyan hangulatban, amilyet egy VISTA szervezésben utazó kis létszámú csoportban is tapasztalhatnak.

Dr. Sárközy Miklós előadásában először Üzbegisztán földrajzi elhelyezkedését tárgyalta, majd neves történelmi személyiségeit méltatta – számos érdekességgel és szórakoztató anekdotával. A rövid áttekintést követően egy rögtönzött idegenvezetésben lehetett részünk, mely során Taskent, Szamarkand, Shahsrizabz és Bukhara főbb látnivalóiról esett szó a teljesség igénye nélkül. Az előadás zárásaként a közönség kérdezhetett idegenvezetőnktől, aki a téma iránti elköteleződéssel válaszolt.

A mostani előadásokhoz hasonlóan a jövőben olyan rendezvényekre jelentkezhetnek majd az érdeklődők, ahol alkalom adódik megismerni további úti célokat, találkozni és könnyed formában beszélgetni idegenvezetőinkkel, illetve tájékozódni az aktuális utazási lehetőségekről és a rendkívül kedvező VISTA ajánlatokról! Az elkövetkező rendezvényekről folyamatosan tájékozódhat a VISTA Facebook oldalán vagy hírlevelünkben.

Amennyiben pedig kedvet kapott hozzá, hogy csatlakozzon a 2017. május 31-én induló Üzbegisztán csoportunkhoz, úgy az alábbi gombra kattintva online is jelentkezhet!

 

Online foglalás

 

Kapcsolódó linkek:

 

Legújabb cikkek

Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!