Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.

Ft-tól/fő 999.000
Időpont: 2024.10.25 - 11.06
Legjobb ár: 999.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.10.25 - 11.06
További árak és időpontok

Tartson velünk a „Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.” utazásra! A kiutazás repülővel történik Az utazás időtartama 13 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 999.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 13 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:183513

Leírás:

Malajzia legérdekesebb látnivalóival ismerkedhetünk meg csoportos körutazásunkon. Az utazást az ultramodern metropoliszban, Kuala Lumpurban kezdjük, majd egy rövid repülőút után teljesen más világ fogad: gazdag állat- és növényvilág, igazi trópusi élmények Borneó szigetén. A hangulatos Penang sziget után a csodás trópusi üdülőparadicsom, Langkawi következik, ahol a gyönyörű tengerparton élvezhetjük a nyaralást. Az utazás Melakában, az egykori fontos kereskedővárosban ér véget, ahol a kínai-maláj nyonya kultúra és a holland gyarmati világ keveredik.

Az út kiemelkedő értékei:

 • Remek menetrend a Qatar Airways járataival
 • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • Izgalmas városok és szigetek: Kuala Lumpur, Penang, Melaka felfedezése, kirándulás Borneón egy hagyományos hosszúházba és egy orángután rehabilitációs központba
 • Tengerparti pihenés Langkawin

Programok: 

október 25. hétfő
Elutazás Budapestről egy átszállással Kuala Lumpurba, Malajzia fővárosába (Budapest-Doha 10:30-16:40, Doha-Kuala Lumpur 19:50-08:25).

október 26. kedd
Megérkezés Kuala Lumpurba, majd transzfer városközpontba: a mindig nyüzsgő kínai negyedet fedezzük fel, ahol az üzletek és éttermek mellett galériákat, buddhista és hindu templomokat is találunk. Javasoljuk, hogy kóstolja meg a leghíresebb maláj kínai ételeket, a kókuszos rizst, a nasi lemakot vagy a sült banánt (pisang goreng). Transzfer a szállodába. Este felmegyünk a Petronas-torony kilátójába, ahonnan páratlan a kilátás a maláj fővárosra. Szállás: Ramada Suites By Wyndham KLCC 4*.

október 27. szerda
Délelőtt városnézés Kuala Lumpurban, ahol a koloniális épületek és a felhőkarcolók uralják az utcaképet: Petronas-torony (kívülről), Királyi Palota, Nemzeti Mecset, Sultan Abdul Samad épület, kínai negyed, Sri Mariamman templom. Délután a hindu Batu barlanghoz indulunk. A mészkőbarlangokat teljesen kitöltő szent templom 272 lépcsőn közelíthető meg, a lépcső mellett Murugánnak, a háború istenének óriási aranyszobra vigyázza a tájat. Szállás Kuala Lumpurban: Ramada Suites By Wyndham KLCC 4*.

október 28. csütörtök
Transzfer a repülőtérre, elutazás Kuchingba, Borneó szigetére. Borneó Földünk harmadik legnagyobb szigete, területén található az ázsiai térség egyik legkiterjedtebb, legnagyobb egybefüggő trópusi esőerdeje. Délután városnézés Kuchingban, mely során megnézzük a kínai negyedet, a macskaszobrot, a Tua Pek Kong kínai templomot és a Sarawak múzeumot. Szállás Kuchingban: Riverside Majestic - Astana Wing 4*.

október 29. péntek
Délelőtt meglátogatjuk a Semenggoh Orángután Rehabilitációs központot, ahol az árva és fogságból kiszabadított orángutánokat gondozzák, mielőtt visszaköltözhetnek a dzsungelbe. Délután a Sarawak Kulturális Központba látogatunk, itt a helyiek mindennapi életével, szokásaival ismerkedhetünk meg. Az itt élő számos népcsoport autentikus hosszúházai és lakóházai láthatók itt. Multikulturális táncelőadással búcsúzunk az élő múzeumtól, visszatérünk a városba. Szállás Kuchingban: Riverside Majestic - Astana Wing 4*.

október 30. szombat
Egész napos kirándulás a Bako Nemzeti Parkba.  A kis félszigeten található park elképesztően gazdag állat- és növényvilággal rendelkezik. Láthatunk itt nagyorrú majmokat, szakállas disznókat, varánuszokat, makákót. A táj mesés: tengeröblök, hegyek, dzsungel, mangrove erdők és hívogató fehér homokú tengerpartok. A parkon belül csónakokkal és gyalogosan közlekedünk, kényelmes cipő, napvédelem és közepes állóképesség szükséges. A program piknikebédet tartalmaz. 
Szállás Kuchingban: Riverside Majestic - Astana Wing 4*.

október 31. vasárnap
Transzfer a repülőtérre, elutazás Penang szigetére. Délután városnézés a sziget fővárosában, George Townban. Felkeressük az egykori brit gyarmat legérdekesebb látnivalóit, a thai templomot, a burmai templomot, a Khoo Kongksi klánházat, egy - a tengerbe nyúló mólókon épült klánfalut. Este feltétlenül próbálja ki George Town kulináris gyöngyszemeit: a város az ország gasztronómiai fővárosa. Szállás George Townban: St Giles Wembley Hotel 4*.

november 1. hétfő
Délelőtt folytatjuk a városnézést, Délkelet-Ázsia legnagyobb buddhista templománál, a Kek Si Loknál (Tízezer Buddha temploma), majd innen siklóval felmegyünk a Penang hegy tetejére, ahonnan csodálatos a kilátás a szigetre, sőt a Maláj-félsziget is látható innen tiszta időben. Transzfer a repülőtérre, rövid repülés után megérkezünk a trópusi nyaralóparadicsomba, Langkawi szigetére. Transzfer a szállodába, szállás a tengerparti hotelben: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 2. kedd
Egész nap pihenés a tengerparton.

Egész napos fakultatív szigettúra Langkawin:  100 USD/fő (helyszínen fizetendő). A program során megismerkedünk a Kilim folyó mentén elterülő mangrove láp természetes élőhelyével és vadvilágával. A hoteltől a kikötő felé utunk keresztülvisz egy úgynevezett maláj kampong falun, de látunk rizsföldeket, kaucsukfa-ültetvényeket és egzotikus gyümölcsöskerteket is, mígnem elérünk a kikötőhöz, ahol motorcsónakokra szállva csodáljuk meg a Kilim Nemzeti Park természeti szépségeit. Ellátogatunk egy helyi halászfaluba is, ahol megnézzük, milyen sokféle halat fognak a halászok hálóikban. Ebéd után az Oriental Village-be látogatunk, ahol duty free üzletek várnak ránk, majd napunk fénypontja következik. A Mat Chinchang hegyen függővasúttal 708 méteres magasságba kapaszkodunk fel, amelynek tetején lélegzetelállító látvány tárul elénk a szigetre és környezetére.

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 3. szerda
Egész nap pihenés a tengerparton.

Fél napos fakultatív hajókázás a szigetek között: 50 USD/fő (helyszínen fizetendő). Langkawit több, mint száz kis sziget veszik körül. Hajózunk a szigetek között, majd kikötünk egy csodás tengerparton egy lakatlan szigeten, ahol megmártózhatunk a kristálytiszta tengerben.

Szállás a tengerparti szállodában: Holiday Villa Beach Resort 4*.

november 4. csütörtök
Transzfer a repülőtérre, elutazás Kuala Lumpur repülőterére. Megérkezés után transzfer Melakába, a 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, mely a fűszerútvonal egyik fontos állomása volt, Szállás Melakában: Swiss Garden Hotel 5*.

november 5. péntek
Megismerkedünk a kínai, holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékeivel, majd megebédelünk egy helyi étteremben. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással (Kuala Lumpur-Doha 21:00-23:40).

november 6. szombat
Továbbutazás Budapestre (Doha-Budapest 02:40-06:35)

Az ár tartalmazza:

 • Oda-vissza repülőjegy a Budapest- Kuala Lumpur útvonalon, átszállással a Qatar Airways menetrendszerinti járataival, turista osztályon
 • Repülőjegy a Kuala Lumpur-Langkawi útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Repülőjegy a Langkawi-Kuching útvonalon, egy átszállással
 • Repülőjegy a Kuching-Kuala Lumpur útvonalon, közvetlen Air Asia-járattal
 • Utasonként egy darab kézipoggyász és egy darab feladott poggyász (max. 20 kg) valamennyi járaton
 • Szállás két éjszakára Kuala Lumpurban, az 4*-os Ramada Suites By Wyndham KLCC  Hotelben, kétágyas szobában
 • Szállás három éjszakára Kuchingban, a 4*-os Riverside Majestic Hotelben, kétágyas szobában
 • Szállás egy éjszakára George Townban, a 4*-os Wembley St Giles Hotelben, kétágyas szobában
 • Szállás három éjszakára Langkawin, a 4*-os Holiday Villa Langkawi szállodában, kétágyas szobában
 • Szállás egy éjszakára Melakában, a 4*-os Swiss Garden Hotelben, kétágyas szobában
 • Bőséges büféreggeli minden nap
 • Transzferek különbusszal
 • Kirándulások, városnézések légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel, belépőkkel
 • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:

 • Javasolt szervizdíj: 80 USD/fő
 • Idegenforgalmi adó a szállodákban: 13 MYR (kb. 3 USD)/szoba/éjszaka, a helyszínen fizetendő.

Megjegyzés:

 • Minimum csoportlétszám: 20 fő.
 • Minimum létszám a fakultatív program során: 20 fő.
 • Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pótágyas szobák a kétágyas szobákkal megegyező méretűek, így egy-egy személyre kevesebb hely jut.
 • Minden szálláshelyen vagy a közvetlen közelében könnyű megoldani a vacsorát; kérjék helyben idegenvezetőnk segítséget!
 • Malajziába való beutazáshoz az elutazástól számított minimum még fél évig érvényes útlevél, továbbá a Malaysia Digital Arrival Card (MDAC) előzetes online kitöltése szükséges.
 • Egy fő foglalása esetén egyágyas felár fizetendő.
 • Eltérően utazási feltételeinktől, indulástól számított 35 napon kívüli útlemondás esetén az AirAsia lemondási szabályzata szerinti 140 000 Ft/fő repülőjegy törlési díjat számítunk fel.
Szállás neve: Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.

Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06. utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Nyomtatás Lefoglalom
5
5


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
 1. Colonnade ATLASZ - Prémium csoportos biztosítás 12.350 Ft/fő
 2. Colonnade ATLASZ - Prémium egyéni biztosítás 12.350 Ft/fő
 3. Colonnade ATLASZ - Privileg csoportos biztosítás 15.600 Ft/fő
 4. Colonnade ATLASZ - Privileg egyéni biztosítás 16.900 Ft/fő
 5. Reptéri illeték 200.000 Ft/fő
 6. Sztornó biztosítás (10% önrész)
 7. Sztornó biztosítás (20% önrész)


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala
Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.

Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.

Melaka

Útazonosító: 183513

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala
Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.

Malajzia - őszi csoportos körutazás üdüléssel - Kuala Lumpur, Borneó, Penang, Langkawi - 2024.10.25.-11.06.

Melaka

Útazonosító: 183513

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!