Repülj és vezess! Anglia és Wales

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

London | Bath | Cardiff | Pembroke | St Davids | Llangollen | Strumble Head | Presili Hills | Caernarfon kastély | Snowdonia Nemzeti Park | Shrewsbury | Stratford-upon-Avon | London

Program:

1. nap: London - Bath

Érkezés a londoni repülőtérre, a bérautó feélvétele, és indulas Bath-ba, az első két éjszaka szálláshelyének az elfoglalása. 

2. nap: Bath

Bath minden idelátogatót lenyűgöz. A rómaikori fürdő, a 15. századi apátság, György-kori építészeti remekművek (pl. Royal Crescent vagy a Circus), a Prior Park, a Jane Austen vagy a Divat múzeum várja a vdenégeit. 

3. nap: Bath - Cardiff

Wales fővárosa ötvözi a hagyományost a modernnel, a viktoriánus és Edward-korabeli épületeket a 21. századiakkal. Európa legfiatalabb fővárosa mintegy 300 000 ember otthona, a központban büszkén áll a Cardiff vára, melynek története 1100-ig nyúlik vissza. Mindenképpen érdemes végigsétálni a bárokkal, éttermekke, minipiacokkal teli Cardiff Bay mentén, és a street artokkal teli Millenium Walk-on. 

4. nap: Pembrokeshire Coast Nemzeti Park - Llangollen

Pembrokeshire partjainál haladva látható, hogy miért tartják az Egyesült Királyság legszebb partszakaszai között nyilván. Itt született Wales védőszentje, Szt. Dávid, és innen indult a híres Tudor dinasztia is (welsh nevén: Twdyr). Kihagyhatatlan Pembroke vára, és St Davids városkája - az Egyesül királyság legkisebb városa. A partmnetén továbbutazva érnek Strumble Head-hez, majd a Preseli Hill-hez: innen származnak a Stonhenge kövei. 

5. nap: Caernarfon - Snowdonia Nemzeti Park

Carnarfon várát I. Edward király építette a 13. században, kontantinápolyi mintjára. 1911 óta itt iktatják be a Wales-i hercegeket. a délutánt töltsék kirándulással a csodás Snowdonia Nemzeti Parkban, a "sasok földjén", tavak, vízesések, szurdok, várak között. 

6. nap: Shrewsbury - Stratford-upon-Avon

Anglia és Wales határán fekszik "Anglia legszebb Tudor városa" Shrewsbury, ahol több, mint 660 műemlékké nyilvánított fekete-fehér ház látható. A városka leghíresebb szülötte Charles Darwin is még felismerné ezeket. Délután a Cotswolds Districten áthaladva érnek Straford-upon-Avon-be, Shakespeare szülővárosába. 

7. nap: Straford-upon-Avon

Itt született William Shakespeare 1564 április 23-án (és itt is halt meg napra pontosan 52 évvel később). Szülőháza mellett, érdemes megnézni még feleségének, Anne Hathawaynek egykori otthonát, és a Szentháromság templomot, és benne Shakespeare sírhelyét. 

8. nap: London

Érkezés a repülőtérre, a bérautó leadása, és hazaindulás. 

 

 

 

Az összes indulási időpont elmúlt, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Repülj és vezess! Anglia és Wales

Repülj és vezess! Anglia és Wales

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 148377

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Repülj és vezess! Anglia és Wales

Repülj és vezess! Anglia és Wales

Egyesült Királyság, London

Útazonosító: 148377

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!