Komodo - Raja Ampat - Bali

Ft-tól/fő 975.000
Időpont: 2020.04.10 - 04.23
Legjobb ár: 975.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.04.10 - 04.23
További árak és időpontok

Tartson velünk a Komodo - Raja Ampat - Bali utazásra! A kiutazás egyénileg történik. Az utazás időtartama 14 nap / 12 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 975.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Körutazás
Kiutazás:Egyéni
Turnusok: 14 nap / 12 éjszaka
Utazás azonosítója:139720
Kívánságlistára teszem

Bolygónk két igazán különleges helyszínére indulunk. Mindkettő Indonéziában, Ázsia trópusi tengereinek végtelen szigetvilágban található. Mindkét helyszín híresen szép, de nehezen megközelíthető. A kis létszámú, összesen 10 fős csoportunk a garancia arra, hogy semmi ne zavarja a kikapcsolódást Komodo és Raja Ampat szigetvilágában. A Komodo Nemzeti Parkban - a komodói varánuszok élőhelyén - az itt töltött három nap alatt egy saját, bérelt hajóval vágunk neki a tengernek, miközben többször megállunk sznorkelezni és felkeresni a szigeteken élő ,,sárkányokat". Az itteni éjszakákat is a tengeren töltjük. Raja Ampat 1500 kisebb-nagyobb szigetét egyenesen a világ legszebb trópusi szigetláncának tartják. Exkluzív tengerparti lodge-ban lesz itt a szállásunk, napközben pedig kalandos és változatos programok során igyekszünk betelni a káprázatos vízalatti és vízfeletti helyszínekkel.

Részletes program

1. nap - Budapest - Doha - repülés Bali felé

 • Repülés: a délutáni órákban indulunk a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről Dohába, ahová késő este érkezünk. Átszállás után Denpasar felé folytatjuk a repülésünket. Az éjszakát a repülőn töltjük.

2. nap - Denpasar - Bali - Kuta Beach

 • Denpasar: helyi idő szerint késő délután érkezünk Denpasarba, Bali nemzetközi repülőterére. Beszállunk a ránk várakozó autóbuszba és a szállodánkba utazunk.
 • Kuta Beach: a repülőtérről néhány perces utazás csupán a mai szállásunk, egy négycsillagos resort, ahonnan a tengerparot és a városközpontot is könnyen elérhetjük egy rövid sétával. Elfoglaljuk a szobáinkat, majd a nap hátralévő részét pihenéssel töltjük. A szálloda környékén számos étterem közül választhatunk, sőt az estébe egy tengerparti fürdőzés is belefér.
 • Szállás: szálloda****.

3. nap - Kuta Beach - Denpasar - Flores - Labuan Bajo - Rinca

 • Repülés: a korai reggeli után elhagyjuk a szállodánkat és a közeli Denpasar repülőterére utazunk. Baliról Flores szigetére repülünk, ahol a Komodo Labuan Bajo repülőtéren szállunk le.
 • Labuan Bajo: a repülőtérről a kikötőbe utazunk, ahol hajóra szállunk. Egy 12 vendég befogadására képes hajó lesz a szállásunk két éjszakára, ahol kétfős kabinokban tudunk aludni.
 • Rinca-sziget: kihajózunk, elhagyjuk Flores szigetét és megcélozzuk a híres Komodo Nemzeti Park részét képező Rinca-szigetet. Az UNESCO Világörökségek között is helyet kapott sziget a komodói varánuszok egyik élőhelye. Közel ötezer varánusz - a jelenleg élő legnagyobb hüllő - él a három sziget, Komodo, Rinca és Padar alkotta nemzeti parkban. Délután kikötünk a szigeten és egy helyi ranger vezetésével gyalogos vadlesre indulunk. A szigetre jellemző száraz erdő ideális élőhelyet biztosít a szarvasoknak, vaddisznóknak, makákóknak és természetesen a komodói varánusznak vagy más néven komodói óriásgyíknak vagy sárkánynak is. A világ legnagyobb gyíkja elérheti a 3 méteres hosszúságot és a 70 kilogrammos tömeget. Biztonságos távolságból figyelhetjük meg az egyébként veszélyes állatokat, majd visszatérünk a hajóra, ahol megvacsorázunk. A túra nehézsége: (*).
 • Szállás: hajón; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

4. nap - Rinca - Komodo

 • Rinca és Komodo között a tengeren: ezt a napunkat is a Komodo Nemzeti Park területén töltjük. Rinca partmenti vizeiről Komodo szigetéhez hajózunk, miközben többször is sznorkelezve fedezhetjük fel a Rinca és Komodo közti tenger gyönyörű élővilágát.
 • Pink Beach: érintjük a Komodo szigetén fekvő Pink Beach-et, ahol rózsaszín homok borítja a partmenti strandot. A világon összesen hét ilyen partszakasz található. Az éjszakát ismét a hajón töltjük.
 • Szállás: hajón; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

5. nap - Komodo - Bidadari-sziget - Flores - Labuan Bajo

 • Komodo: reggel újabb vadlesre indulunk, ezúttal Komodo szigetén. A másfél órás kirándulás során újra láthatunk komodói varánuszokat, amiknek a létezését csak 1910-ben fedezték fel holland tengerészek. Az óriási gyíkok mellett további érdekességet jelentenek a szigeten élő szarvasok, papagájok, vaddisznók, jégmadarak, valamint a fantasztikusan szép trópusi szigetvilág.
 • Hajózás: a nap során visszahajózunk Flores szigetére, de közben újabb sznorkelezésre is lehetőség nyílik a Bidadari-sziget partjainál.
 • Labuan Bajo: délután Flores szigeténél érünk partot. Elfoglaljuk a szobáinkat Labuan Bajo egyik szállodájában, majd megvacsorázunk a hotel éttermében.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

6. nap - Labuan Bajo - Denpasar - Bali - Kuta Beach

 • Labuan Bajo: reggel elhagyjuk a szobáinkat, majd délelőtt két érdekes látnivalót keresünk fel Floresen. Az első a Batu Cermin vagy a Tükör sziklák barlangja, ahová a fény egy keskeny nyíláson érkezik, majd a barlang falairól verődik vissza. Ezután Labuan Bajo tradicionális piacát keressük fel, majd a repülőtérre utazunk.
 • Repülés: a déli órákban Floresről visszarepülünk Balira.
 • Kuta Beach: Balin a repülőtérről a már ismert Kuta Beach egyik szállodájába utazunk, ahol ezúttal is egy éjszakát töltünk. A nap hátralévő részét pihenéssel és strandolással tölthetjük.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

7. nap - Kuta Beach - Denpasar - Makassar

 • Repülés: a reggeli után elhagyjuk a szállodánkat és Baliról Sulawesi vagy más néven Celebesz szigetére repülünk. A sziget legnagyobb városában, a csaknem egymillió lakosú Makassarban - újabb nevén Ujung Pandangban - szállunk le, ahol városnézésre indulunk.
 • Makassar: délelőtt az egykori Gowa Királyság építészeti örökségével ismerkedünk meg, úgymint a Királyi Palota múzeumával, a Sultan Hasanuddin sírkerttel, valamint a Somba Opu erőddel, amely a királyság központja volt a 16. században. A legérdekesebb látnivalók azok a tradicionális épületek, amik a Sulawesi déli részén élő törzsek házai alapján épültek. Ebéd után a 17. századi Fort Rotterdamhoz, egy hollandok által épített erődhöz látogatunk, amely ma kulturális centrumként és múzeumként működik. Délután felkeressük Makassar régi kikötőjét, ahol sok úgynevezett pinisi hajó horgonyoz. Ezek a hagyományos vitorlások Sulawesi déli részéről származnak, de egész Indonéziában elterjedtek. Az itteni tradicionális hajóépítés az UNESCO védelmét is élvezi. Ezután a szállodánkhoz utazunk, ahol pihenünk egy keveset a másnap hajnali repülésig.
 • Szállás: szálloda***; étkezés: reggeli, ebéd.

8. nap - Makassar - Sorong - Waisai - Raja Ampat

 • Repülés: éjfél után nem sokkal indulunk a repülőtérre, hogy egy hajnali géppel körülbelül 3 óra alatt Makassarból Új-Guinea szigetére repüljünk.
 • Sorong: kora reggel Sorong városában szállunk le, ahol a repülőtérről a kikötőbe utazunk. Innen egy menetrendszerinti komppal Waisai városába, Raja Ampat központjába hajózunk, így el is hagyjuk Új-Guinea szigetét.
 • Raja Ampat: a mai kalandos utazásunk még nem ér véget, ugyanis Waisai kikötőjéből egy gyors motoros hajóval jutunk el a szállásunkig, egy fantasztikus hangulatú, tengerparti lodge-ig, amely az egzotikus Pulau Mansuar szigetén épült. Itt lesz a szállásunk három éjszakára. Raja Ampat szigetvilága azon kevés helyek egyike, amiket még ,,földi paradicsomnak" nevezhetünk. Csaknem 1500 sziget található itt a Halmahera-tengerben, amiket még alig fedezett fel a turizmus. A legcsodálatosabb látnivalók - a színes korallok és a gazdag vízalatti élővilág -a tenger alatt találhatóak, de a felszín felett is csodaszámba mennek Raja Ampat szigetei. Miután elfoglaltuk a szállásunkat egy búvárbázis területén, a délután a pihenésé és a strandolásé.
 • Szállás: lodge***; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

9. nap - Raja Ampat: Kabui-öböl

 • Raja Ampat: ezen a napon a végletekig felszabdalt Waigeo sziget egyik öblét keressük fel hajóval. A Kabui-öböl a célunk, ahol más dolgunk sem lesz, mint élvezni a trópusi tengert, és bolygónk egyik leggazdagabb vízalatti élővilágát. Sznorkelezve pillanthatunk a felszín alá, ahol szinte végtelen változatosságban láthatunk korallokat, halakat és más tengeri élőlényeket. Több helyen is lehorgonyzunk a hajóval, az ebédünket is a fedélzeten fogyaszthatjuk el. Délután érkezünk vissza a Pulau Mansuar szigetén található szállásunkra, ahol a napot további strandolással és pihenéssel folytathatjuk.
 • Szállás: lodge***; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

10. nap - Raja Ampat: Penemu

 • Raja Ampat: a reggeli után a kicsiny Penemu szigetére hajózunk át, ahol 20 perc alatt felkapaszkodunk a sziklás szárazföld tetejére. Madártávlatból láthatjuk a tengerből kiemelkedő apró szigeteket, amik élénkzöld színükkel megkapó kontrasztot adnak a türkizkék tengerrel. A túra nehézsége: (*). Penemu után a kicsiny Arborek szigetére hajózunk át, ahol a Raja Ampatra jellemző trópusi környezet vár. Némi szabadidő után, délután visszahajózunk a szállásunkra, Mansuar szigetére.
 • Szállás: lodge***; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

11. nap - Raja Ampat: Pulau Mansuar

 • Raja Ampat: ezt a napunkat teljes egészében szabadprogram keretében, strandolással és nyaralással töltjük Mansuar szigetén, a szállásunkon. Pihenhetünk, úszhatunk a tengerben és felfedezhetjük egyénileg a szállásunk környezetét.
 • Szállás: lodge***; étkezés: reggeli, ebéd, vacsora.

12. nap - Pulau Mansuar - Sorong - Makassar - Denpasar - Kuta Beach

 • Hajózás és repülés: a reggeli után elhagyjuk a szállásunkat, Mansuar szigetét és egyben Raja Ampat vidékét. Sorong városába hajózunk, ahonnan először Makassarba repülünk, majd onnan Balira, Denpasar repülőterére.
 • Kuta Beach: a mai éjszakát Balin, Kuta Beach egyik szállodájában töltjük.
 • Szállás: szálloda****; étkezés: reggeli.

13. nap - Kuta Beach - Denpasar

 • Kuta Beach: az egész nap rendelkezésre áll, hogy kedvünkre strandoljunk Kuta Beach-en, Bali legnépszerűbb üdülőhelyén. A szobákat ugyan délelőtt el kell hagyjuk, de a szálloda legtöbb szolgáltatását egész nap igénybe vehetjük.
 • Repülés: késő este a repülőtérre utazunk, ahonnan megkezdjük a hazautazásunkat.
 • Étkezés: reggeli.

14. nap - Denpasar - Doha - Budapest

 • Repülés: éjfél után száll fel a Dohába tartó gépünk, amivel kora reggel érkezünk Qatar nemzetközi repülőterére. Innan átszállás után folytatjuk a repülésünket és kora délután meg is érkezünk a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

 • Helyszín: Budapest, Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.
 • A pontos indulásról és menetrendről indulás előtt 1 hónappal adunk tájékoztatást.

Az utazás nehézsége

 • A programban nem szerepelnek komolyabb gyalogtúrák, ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy az utazás jóval megterhelőbb egy hétköznapi nyaralásnál. A sok és változatos utazás, az eltérő szállások, a sok helyszín, a gazdag program és az aktív kirándulások miatt ezt az utat tapasztalt utazóknak ajánljuk, akik nem először járnak távoli, egzotikus helyszíneken és ázsiai országban.
 • A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés

 • Öltözet: túracipő, kényelmes és sportos ­öl­tö­zet, tartalék meleg ruha és esőkabát, fürdőruha, papucs, túraszandál, kendő vagy baseball sapka napszúrás ellen.
 • Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi kirándulásokhoz, UV-szűrős nap­szem­üveg, törölköző, napolaj, szúnyogriasztó, esernyő.

Szállás

 • A szállodák mind színvonalasak, 3 és 4 csillagosak, kétágyas szobákkal.
 • Két éjszakát hajón töltünk a Komodo Nemzeti Park területén. A kabinok változatos berendezésűek, franciaágyas és emeletes ágyas kabin áll rendelkezésre. A fürdőszobákat közösen használhatjuk. A hajón egyágyas elhelyezésre nincs lehetőség.

Étkezés és ivóvíz

 • Az utazás részvételi költsége a legtöbb étkezést tartalmazza; ezek felsorolása a részletes programban olvasható.
 • Néhány olyan helyszínen nem biztosítunk étkezést, ahol a szállásunk közelében sok étterem közül választhatunk.
 • Ki­zá­ró­lag pa­lac­ko­zott ivóvíz fo­gyasz­tá­sát ja­va­sol­juk, amely rengeteg helyen kap­ha­tó. Más­fél li­ter ivó­víz ára: 0,5-1 USD.

Időjárás

 • Indonézia szigetvilágában az utazás alatt kellemes, nyári idő várható. Nap­köz­ben 28-32 °C valószínű, míg éj­sza­ka 24-26 °C várható. Tartós esőzés nem valószínű, de rövidebb záporok előfordulhatnak.
 • Az alábbi oldalakon ellenőrizheted Kuta Beach, a Komodo Nemzeti Park, Makassar és Raja Ampat aktuális időjárását.

Idő­el­to­ló­dás

 • + 7 óra.

Kommunikáció

 • Az angol nyelv elterjedt, szinte mindenhol használhatjuk.
 • Az internet wifin keresztül érhető el a szállodákban. A szigetvilágban azonban ne számítsunk gyors és zökkenőmentes internet elérésre.

Útiokmányok

 • Magyar állampolgárok számára nem szükséges vízum.
 • Nagyon lényeges, hogy az útlevélnek a ha­za­ér­ke­zés­től számítva leg­alább további 6 hó­na­pig ér­vé­nyesnek kell lennie és tartalmaznia kell egy 1 üres oldalpárt.
 • Nem magyar állampolgárok a lakhelyük szerint illetékes indonéz nagykövetségen érdeklődhetnek a beutazás feltételeiről.

Egészségügy

 • Ajánlott gyógyszerek az utazáshoz: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer. Jó ha van nálunk ragtapasz, sebfertőtlenítő és fásli.
 • Az irodánk túravezetője elsősegélynyújtásban tud segíteni; gyógyszert nem tud biztosítani a résztvevőknek.
 • Ajánlott oltások: Hepatitis A és B, tífusz, tetanusz.
 • A biztonság kedvéért utazás előtt (minél hamarabb) konzultálj a Nemzetközi Oltóközpont munkatársaival, vagy a megyei ÁNTSZ szak­em­be­re­i­vel, illetve a háziorvosoddal.
 • Érdemes ellátogatni az utazaselott.hu honlapra is.

Elektromos áram

 • Indonéziában különféle elektromos csatlakozók vannak használatban, de a legelterjedtebb az Európában is használatos csatlakozó. Ennek ellenére célszerű magunkkal vinni egy univerzális átalakítót.

Va­lu­ta

 • Euró (EUR) vagy ame­ri­kai dol­lár (USD) ki­vi­tel­ét ja­va­sol­juk kész­pénz for­má­já­ban, amit min­den gond nél­kül be­vált­ha­tunk in­do­néz rú­pi­á­ra (IDR). 1 Ft = kb. 50-55 in­do­néz rú­pia.
 • Az amerikai dollár esetén nagyon fontos, hogy csak 2001-nél újabb kiadású és kis címletű papírpénzeket vigyünk magunkkal, mert a régebbieket nehezen tudjuk beváltani.

Ajánlott költőpénz

 • Körülbelül 300-500 USD + a helyszínen fizetendő költségek.

Helyszínen fizetendő költségek

 • Raja Ampat, sznorkel felszerelés bérlése: 25 USD
 • Kötelezően fizetendő borravalók: 80 USD
 • A közölt árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A helyszínen fizetendő költségek változásáért és bővüléséért irodánk nem tud felelősséget vállalni.

Csomagolás a repülőre

 • Információ a repülőn feladható poggyászokról, valamint a kézipoggyászokról: Budapest Airport.
 • Ritkán, de sajnos előfordul, hogy a repülőre feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra. Emiatt elővigyázatosságból célszerű magunknál tartani a túracipőnket, váltás ruhát és tartalék meleg öltözetet.

Csomagolás az autóbuszra és hajókra

 • Két csomagba érdemes pakolni a felszerelésünket. Egy nagyobb sporttáskába, amely kellőképpen strapabíró és vízálló. Az autóbusz csomagtartójába, illetve a hajókba és motorcsónakokba való pakoláshoz egy erős anyagból készült sporttáska ajánlott. Gurulós bőröndök használata ezen az utazáson kifejezetten nehézkes.
 • A másik csomagunk egy kisméretű hátizsák legyen, amit kézipoggyászként felvihetünk a repülőre és magunkkal vihetjük a napi kirándulásokra.

Biztosítások

 • Az utazáson való részvétel feltétele, hogy olyan balesetbiztosítással rendelkezz, amely a speciális helyszínekről történő mentést is tartalmazza. A túrához legmegfelelőbb balesetbiztosítást az Európai Utazási Biztosító nyújtja, amit a jelentkezési űrlapon igényelhetsz.
 • Váratlan betegségek vagy balesetek esetén az útlemondási biztosítás nyújthat segítséget. Ilyen esetben a biztosító 10% önrész levonása után visszafizeti az utazás árát.

Nyilatkozat

 • Az utazás kalandtúra, amely Indonézia ritkán lakott részeire is elvezet. A közlekedési eszközök nem mindenben érik el a fejlett világban elvárható színvonalat.
 • Mi­vel az utazás so­rán az idő­já­rás vál­to­zé­kony le­het, ezért iro­dánk tú­ra­ve­ze­tője fenn­tart­ja a jo­got, hogy rossz idő ese­tén - eső, köd, rossz lá­tá­si vi­szo­nyok - meg­vál­toz­tas­sa a prog­ra­mot. Ez je­lent­he­ti a kü­lön­bö­ző lát­ni­va­lók vagy kirándulások sor­rend­jé­nek fel­cse­ré­lé­sét, de kü­lö­nö­sen zord idő­já­rás ese­tén - a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében - módosulhatnak vagy el is ma­rad­hat­nak tú­rák. Egy ilyen jellegű döntés Irodánk túravezetőjének hatáskörébe tartozik és minden résztvevőre kötelező érvényű.
 • Egy esetleges programváltozás esetén túravezetőnk minden esetben alternatív programokat javasol a helyszínen.
 • Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimum létszámot, 20 nappal indulás előtt az irodánk lemondhatja az utazást. Ilyen esetben az addig befizetett részvételi költség maradéktalanul visszajár vagy beszámítható más utazásra.
 • A légitársaság járatainak esetleges késéséből vagy törléséből adódó többletköltségekért irodánk nem vállal felelősséget. Amennyiben a légitársaság nem oldja meg maradéktalanul a járatkésés vagy törlés esetén szükséges váratlan helyzeteket, az emiatt igénybe vett utazási szolgáltatások (szállás, étkezés, transzfer) költsége a résztvevőket terheli.
 • Az utazás ajánlott életkora: 7-60 év.
x Komodo - Raja Ampat - Bali

Az ár tartalmazza:

 • Az utazást különjáratú autóbusszal, komppal és bérelt hajókkal.
 • 5 éjszaka szállást 3 és 4 csillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 2 éjszakát privát hajón, kétfős kabinokban
 • 4 éjszakát tengerparti lodge-ban, kétágyas szobákban.
 • 11 reggelit, 8 ebédet és 7 vacsorát.
 • A nemzeti parkok belépőit és engedélyeit.
 • A programban felsorolt látnivalók belépőit.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.
Szállás neve: Komodo - Raja Ampat - Bali

Komodo - Raja Ampat - Bali utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


Az ár tartalmazza:

 • Az utazást különjáratú autóbusszal, komppal és bérelt hajókkal.
 • 5 éjszaka szállást 3 és 4 csillagos szállodákban, kétágyas szobákban.
 • 2 éjszakát privát hajón, kétfős kabinokban
 • 4 éjszakát tengerparti lodge-ban, kétágyas szobákban.
 • 11 reggelit, 8 ebédet és 7 vacsorát.
 • A nemzeti parkok belépőit és engedélyeit.
 • A programban felsorolt látnivalók belépőit.
 • A helyi idegenvezetést.
 • Irodánk túra- és idegenvezetését.
 • Irodánk szervezését.

Az ár nem tartalmazza:

 • A repülőjegyet és a repülőtéri illetéket.
 • A további étkezést és az italokat az étkezések során.
 • A borravalókat.
 • A biztosításokat.

leírásánál jelzett szolgáltatások

* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Komodo - Raja Ampat - Bali

Komodo - Raja Ampat - Bali

Indonézia, Bali, Bali

Útazonosító: 139720

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Komodo - Raja Ampat - Bali

Komodo - Raja Ampat - Bali

Indonézia, Bali, Bali

Útazonosító: 139720

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!