Mediterrán Isztria

Ft-tól/fő 89.800
Időpont: 2019.11.06 - 11.10
Legjobb ár: 89.800 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2019.11.06 - 11.10
További árak és időpontok

Tartson velünk a Mediterrán Isztria utazásra! A kiutazás busszal történik, félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 5 nap / 4 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 89.800 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Üdülés, Csillagtúra
Kiutazás:Busz
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 5 nap / 4 éjszaka
Utazás azonosítója:132851
Kívánságlistára teszem

Pulától Opatijáig. A Kvarner-öböl. Hajózás a Lim-fjordon. Kitérő Szlovéniába
7 nap / 6 éjszaka

1. nap: Szeged–Budapest–Isztria (580 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye–Zágráb–Karlovac útvonalon az Isztriai-félszigetre. Késő délután érkezünk szálláshelyünkre (júniusi-szeptemberi-novemberi időpontjaink esetében 5 nap/4 éjszaka, júliusi és augusztusi időpontjaink esetében 7 nap/6 éjszaka elhelyezés biztosított). A szállás elfoglalását követően vacsorával várnak bennünket. Vacsoránkat elfogyasztva sétálunk a tengerparton, élvezzük a tenger sós levegőjét.

2. nap: Pihenés az isztriai félszigeten vagy Brioni szigetek hajókirándulás (csak július 26; és augusztus 20-i időpontokban!)

Egész nap pihenhet, strandolhat a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulásra invitáljuk az isztriai félsziget mentén, melynek során elhajózunk a Brioni szigetekre. A 14 tagból álló szigetcsoport teljes területe nemzeti park. A legnagyobb sziget Veli Brijun, itt találhatók a legfontosabb látnivalók is. Kisvonattal jutunk el a Verige-öbölben húzódó római villához és a szafari parkba. A Tito-villában kiállítás emlékezik a jugoszláv időkre, a Régészeti Múzeumban pedig a sziget történelmi múltjával ismerkedhetünk. Szabadidő után vacsoraidőre térünk vissza szálláshelyünkre.

3(2). nap: Fiume és a Krk-sziget (260 km)

Reggelit követően a Kvarner-öböl legnagyobb szigetére, a Krk szigetre indulunk. Felkeressük a festői öböl partján fekvő Punatot, kishajóval átmegyünk Košljun szigetére a ferences kolostorhoz. Sétálunk a sziklára épült városka: Vrbnik zegzugos utcácskáiban, itt megkóstolhatjuk az Isztria legjobb borát, a Vrbnička Žlahtinát is. Végül Krk-sziget központjával, Krk várossal ismerkedünk. Középkori városfalai, citadellája, katedrálisa megőrizték a régi idők hangulatát. A monarchia legjelentősebb kikötőjébe, Fiuméba utazunk tovább, a mai Rijekába melynek belvárosa máig megőrizte kellemes hangulatát. Sétálunk a város főutcáján, megtekintjük a XVII. századi barokk városkapuját, a városházát és a Kormányzósági palotát, a színház épületét és a vásárcsarnokot. Élvezzük az ország legnagyobb tengeri kikötőjének hangulatát. Szabadidejében vásárolhat kedvére. Estére visszatérünk szálláshelyünkre, vacsora.

4(3). nap: A félsziget déli csücske: Pula. Rovinj - Pazin vára és Poreč (190 km)

Reggelit követően kirándulásra indulunk a félsziget déli csücske felé. Utazásunk első állomása Pula, ahol római emlékekkel ismerkedünk: amfiteátrum, római fórum, Augustus temploma, Sergius diadalíve. Továbbutazunk Pazin felé – fotószünetet tartunk a XV. században a sziklaszirtre épített várkastélynál, amely Verne Gyulát a „Sándor Mátyás” egyik helyszínének regénybe foglalására ihlette. Innen megyünk a közeli Rovinjba, melynek festői óvárosa megragadja a látogatót. Felkapaszkodva az óvárosba találjuk a Szent Eufémia templomot, mely az Isztria legnagyobb barokk temploma, tornya a velencei Campanile mintájára épült. A félszigeten elhelyezkedő óváros belső öblében gyönyörködhetünk a régi kikötőben ringatózó színes kis halászhajók látványában. Poreč felé folytatjuk utunkat. A tengerbe nyúló kis félsziget az egyik leglátogatottabb üdülőhely. Láthatjuk hangulatos óvárosát, az UNESCO Világörökség részét képező Szent Eufrásziusz bazilikát, a várostornyot, a kerek tornyot. Sétálunk hangulatos tengerparti promenádján, élvezzük kikötői hangulatát. Utunk végén visszatérünk szálláshelyünkre, ahol vacsora várja utasainkat.

5. nap: Pihenés az isztriai félszigeten vagy kirándulás Szlovéniába (250 km) (csak július 26; és augusztus 20-i időpontokban!)

Egész nap pihenhet, strandolhat a tengerparton, vagy jöjjön Velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos autóbuszos kirándulásra hívjuk a szlovén határvidékre. Első állomásunk a szlovén tengerpart legszebb kis városa, az olaszos hangulatú Piran. Fellegvára festőien magasodik a tengerkék vize fölé. A közelben fekszik a riviéra gyöngyszeme: Portorož. Az elit kedvelt nyaralóhelyén, a tengerparti promenádon fotószünetet tartunk. Innen Lipicára utazunk. A Habsburg Károly főherceg által 1580-ban alapított világhírű ménesbirtok újra régi fényében pompázik, amelyet helyi idegenvezető kalauzolásával járunk be. Végül a Ferenc József császár öccse, Miksa által építtetett meseszerű Miramare kastélyt látogatjuk meg a Kvarner-öböl partján. A kastély az 1850-es években épült, és eredeti berendezésével, valamint hatalmas ősfákkal és szökőkutakkal kiépített parkjával kápráztatja el látogatóit. Estefelé térünk vissza szálláshelyünkre.

6(4). nap: Strandolás vagy hajóval a Lim-fjordon, látogatás Motovunban

Szabadidőben élvezheti a szálloda szolgáltatásait, vagy pihenhet a tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos kirándulásra indulunk a tenger által elárasztott karsztvölgyhöz, a 9 km hosszú és 600 m széles Lim csatornához, mely a norvég fjordokhoz hasonlít. A rovinji kikötőbe érkezve hajóra szállunk és behajózunk a Lim-fjord meredek, fákkal benőtt sziklafalai közé, mintha egy kanyonban utaznánk. (Itt forgatták a Vikingek c. filmet). A sokak által látogatott egyedülálló természeti képződmény egykor kalózok búvóhelye volt, ma nemzeti park. A hajókirándulás alatt ebédet is biztosítunk utasainknak. Délután utunkat folytatva Motovunba érkezünk, Észak-Isztria egyik legkisebb, olaszok által lakott településére, amely egy 270 m magas szikla tetején húzódik. Közelítve a hegycsúcsot övező kisvároshoz, láthatjuk Motovun egyedi elhelyezkedését. A táj és a város egyaránt festői, hangulata Toszkánát idézi. A falu lakói a környékbéli tölgyerdőkben termő szarvasgombát, a kiváló minőségű szőlőből készített borokat és a remek isztriai tésztákat kínálják megvételre. Estére térünk vissza szálláshelyünkre.

7(5). nap: Opatija-Budapest–Szeged (580 km)

Reggelinket elfogyasztva a „boldog békeidők” szépséges Abbáziájával (ma: Opatija) ismerkedünk. A város már a XIX. században a monarchia legjelentősebb üdülőhelye volt, máig megőrizte a monarchia hangulatát. Kellemes klímája, gyönyörű fekvése miatt egész évben kedvelt üdülőhely. Sétálunk promenádján, élvezzük a búcsú utolsó pillanatait. Búcsúzóul térjen be egy finom kávéra, fagylaltra a promenádon található Hotel Millennium cukrászdájába. Távolodva a várostól, a Fiume felett magasodó Trsat középkori vára mellett utazunk hazafelé a Zágráb–Karlovac–Letenye útvonalon. Az esti órákban érkezünk Budapestre, majd utunkat folytatjuk Szegedre.
x Mediterrán Isztria
Árak és felárak (1 főre) 2019.
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka (VI.21.): 98.500 Ft
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka (IX.21..): 92.800 Ft
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka(XI.06.): 89.800 Ft
Részvételi díj 7 nap / 6 éjszaka (VII.26.): 142.800 Ft
Részvételi díj 7 nap / 6 éjszaka (VIII.20.): 153.800 Ft
1 ágyas felár 5 nap / 4 éjszaka (VI.21.): 19.000 Ft 5 nap / 4 éjszaka (IX.21.,XI.06.): 22.000 Ft
1 ágyas felár 7 nap / 6 éjszaka: 34.000 Ft
Utasbiztosítás (BBP) 5nap/4éj: 2.850 Ft
Utasbiztosítás (BBP) 7nap/6éj: 3.990 Ft
CL PLUS biztosítás* (5nap): 7.100 Ft
CL PLUS biztosítás* (VII.26.): 7.100 Ft
CL PLUS biztosítás* (VIII.20.): 8.500 Ft
Utazás:autóbusszal
Elhelyezés: 6(4) éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás:6(4)x félpanzió
Fakultatív programok (25 főtől)
Egész napos hajókirándulás a Lim-fjordon, ebéddel 55 EUR (foglaláskor jelezni kell, helyszínen fizetendő) Hajókirándulás a Brioni-szigetekre 6.500 Ft+belépő
Egész napos Szlovénia kirándulás 7.500 Ft
5 nap/4 éj Belépők és jegyek tájékoztató árai : 120 Kuna
5 nap/4 éj Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 130 Kuna
7 nap/6 éj Belépők és jegyek tájékoztató árai : 160 Kuna+20 EUR
7 nap/6 éj Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 155 Kuna
Minimális létszám: 35 fő
Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! Júniusi, szeptemberi és novemberi programjaink 5 napos program szerint valósulnak meg! A 2. és 5. napok programjai csak a júliusi és augusztusi időpontok esetében valósulnak meg!
Szállás neve: Mediterrán Isztria

Mediterrán Isztria utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5Árak és felárak (1 főre) 2019.
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka (VI.21.): 98.500 Ft
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka (IX.21..): 92.800 Ft
Részvételi díj 5 nap / 4 éjszaka(XI.06.): 89.800 Ft
Részvételi díj 7 nap / 6 éjszaka (VII.26.): 142.800 Ft
Részvételi díj 7 nap / 6 éjszaka (VIII.20.): 153.800 Ft
1 ágyas felár 5 nap / 4 éjszaka (VI.21.): 19.000 Ft 5 nap / 4 éjszaka (IX.21.,XI.06.): 22.000 Ft
1 ágyas felár 7 nap / 6 éjszaka: 34.000 Ft
Utasbiztosítás (BBP) 5nap/4éj: 2.825 Ft
Utasbiztosítás (BBP) 7nap/6éj: 3.955 Ft
CL PLUS biztosítás* (5nap): 7.100 Ft
CL PLUS biztosítás* (VII.26.): 7.100 Ft
CL PLUS biztosítás* (VIII.20.): 8.500 Ft
Utazás:autóbusszal
Elhelyezés: 6(4) éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás:6(4)x félpanzió
Fakultatív programok (25 főtől)
Egész napos hajókirándulás a Lim-fjordon, ebéddel 55 EUR (foglaláskor jelezni kell, helyszínen fizetendő) Hajókirándulás a Brioni-szigetekre 6.500 Ft+belépő
Egész napos Szlovénia kirándulás 7.500 Ft
5 nap/4 éj Belépők és jegyek tájékoztató árai : 120 Kuna
5 nap/4 éj Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 130 Kuna
7 nap/6 éj Belépők és jegyek tájékoztató árai : 160 Kuna+20 EUR
7 nap/6 éj Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 155 Kuna
Minimális létszám: 35 fő
Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! Júniusi, szeptemberi és novemberi programjaink 5 napos program szerint valósulnak meg! A 2. és 5. napok programjai csak a júliusi és augusztusi időpontok esetében valósulnak meg!
Utazás busszal
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Egyéb leírás szerint
Utasbiztosítás
Fakultatív programok

Felárak*:
  1. BBP biztosítás 2.850 Ft/fő
  2. Cl PLUS biztosítás* 7.100 Ft/fő
  3. Egyágyas felár 22.000 Ft/fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Mediterrán Isztria

Mediterrán Isztria

Horvátország, Isztria, Pula

Útazonosító: 132851

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Mediterrán Isztria

Mediterrán Isztria

Horvátország, Isztria, Pula

Útazonosító: 132851

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!