Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Ft-tól/fő 280.299
Időpont: 2024.02.03 - 02.10
Legjobb ár: 280.299 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2024.02.03 - 02.10

Tartson velünk a Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024 utazásra! A kiutazás egyénileg történik. , félpanziós ellátással. Az utazás időtartama 8 nap / 7 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 280.299 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Síelés
Kiutazás:Egyéni
Ellátás:félpanziós
Turnusok: 8 nap / 7 éjszaka
Utazás azonosítója:163935
Síterep alapadatai
Síterep neve:Val di Fassa
Pályák hossza: Fekte pálya 15 km Piros pálya 141 km Kék pálya 57 km Sífutópálya 48 km Szánkópálya 0 km
Felvonók száma: Húzólift 26 db Ülőszékes felvonó 44 db Kabinos felvonó 11 db

Magasság: 1320 m - 2485 m, (Szintkülönbség: 1165 m)

Távolság Budapesttől: 811 km

Helyszín: Olaszország - Carezza

Időpontok: 
2024. február 03 –10. (8 nap/7 éjszaka) 

2024. február 10 –17. (8 nap/7 éjszaka)

Szállás: Berghotel Piné***

 

A Dolomitok méltán híres pályarendszerének a Val di Fassa-nak egyik tagja, a varázslatos szépségű Carezza-i sírégió, ahol szálláshelyünk a Gasthof Albergo Meierei található. A völgyben hosszan elnyúló pályarendszer csodálatos élményeket kínál a gyakorlott síelők számára is, de széles laposabb pályáin a kezdők és gyerekek is biztonságban érezhetik magukat, mivel ez egy igazi gyerek síparadicsom is. A pályákon még főszezonban sem kell sorban állni a lifteknél. Óvakodnunk kell lesiklás közben, hogy figyelmünket ne vonja el a környező csúcsok látványa. Nem véletlenül hívják ezt a helyet Rózsakertnek, a lenyugvó nap, gyönyörű rózsaszínű és vöröses árnyalatra festi a lenyűgözően meredő ormokat.

• Új, a 2022-23-es szezonban bevált SZÁLLÁSHELYEK az ajánlatok között.
• Az idei síszafarikat részben ÚJ HELYSZÍNEKEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a 2022-23-as szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.


• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• SZAKKÉPZETT OKTATÓK vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 
FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retro diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. 
A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

Berghotel Piné***

Berghotel Piné*** Zyprian település szélén a Carezza-i sírégiótól északra található völgyben fekszik, csodálatos erdei környezetben, fantasztikus kilátással a szemközti csúcsokra.
Carezza-i sírégió egy különleges adottságokkal rendelkező síparadicsom. Széles lejtőin, még főszezonban is kevesen vannak, így az az érzése támadhat a sízőnek, hogy teljesen birtokba veheti ezt a csodálatos díszletek közé elhelyezett pályarendszert.
A hotel bensőséges hangulatú, kényelmesen berendezett szobákkal és nagyon jó, ízletes konyhával vár.
A közös helységek tökéletes helyszínt biztosítanak a csoport sízés utáni programjaihoz, a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Ha egyszer belekóstolsz, akkor biztosan mindig vissza vágysz majd ide.

 

Távolság Budapesttől: 780 km.
Utazás: Egyénileg.
Sípályáktól való távolság: 1400 m-re a legközelebbi felvonótól
Elhelyezés: 1, 2, 3 és 4 ágyas szobákban
Ellátás: Félpanzió
Szolgáltatások: sítároló, parkoló, ingyenes WiFi, szauna, infraszauna, gőzkabin, jakuzzi, mászófal, konditerem, asztalitenisz, biliárd, asztalifoci
Minimum létszám: 20 fő
Családi sítúra síovi-síisivel program indításának feltétele, a minimum 20 fős jelentkezés a programra.

 

x Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus                         2024. február 03-10.
Felnőtt 699
Gyermek és ifjúsági kedvezmény 17,99 éves korig 398
3. illetve 4. ágyon 18 éves kortól 519
Egyágyas elhelyezéssel 799

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,10 €/fő/éj, 14 éves kortól. Gyerekeknek 4 éves kortól, és a felnőtteknek, fakultatív a sí - vagy snowboardoktatásra, edzésre van lehetőségük, melynek díja: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus. A síbérlet a helyszínen fizetendő.
A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2024. február 10-17.
Felnőtt 725
Gyermek és ifjúsági kedvezmény 17,99 éves korig 425
3. illetve 4. ágyon 18 éves kortól 545
Egyágyas elhelyezéssel 825

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,10 €/fő/éj, 14 éves kortól. Gyerekeknek 4 éves kortól, és a felnőtteknek, fakultatív a sí - vagy snowboardoktatásra, edzésre van lehetőségük, melynek díja: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus. A síbérlet a helyszínen fizetendő.
A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Síinfó: Val di Fassa – Carezza 213 km (1300-2950m)

Val di Fassa - Carezza – 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők és tájékoztató jellegűek. 6 napos bérlet árak
Felnőtt 336,- €
Junior - 2008. 01. 01 - 2016. 01. 01. között születettekre érvényes 236,- €
Senior - 1959. 01. 01. előtt születettekre érvényes 302,- €
Gyermek - 2016. 01.01. után születettekre érvényes Ingyenes

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu )

 

Olaszországban:
· A síbérlet 8 éves korig ingyenes!
· 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.
· Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

Val di Fassa a carezzai sírégióval a Dolomitok egyik legkiemelkedőbb pályarendszere mind mérete, mind a pályák és az őket összekötő liftrendszerek nyújtotta lehetőségek terén. A régió minden igényt kielégítő, nem ritkán 6-10 km hosszú pályái mellett a méltán híres Sella Rondával is büszkélkedhet, amely Val di Fassa legnagyobb részéről az új lifteknek köszönhetően sítalpon is elérhető.

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 80 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 110 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 50 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: esti sízés, korcsolyázás, jégfal mászás, bowling, szauna, uszoda, szánkózás.

 

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Szállás neve: Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024 utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:

Nem foglalható

Foglalható dátum

Akciós ajánlat

Legjobb ár

2
3
3
4
PDF ↓ Lefoglalom
5
5


 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus                         2024. február 03-10.
Felnőtt 699
Gyermek és ifjúsági kedvezmény 17,99 éves korig 398
3. illetve 4. ágyon 18 éves kortól 519
Egyágyas elhelyezéssel 799

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,10 €/fő/éj, 14 éves kortól. Gyerekeknek 4 éves kortól, és a felnőtteknek, fakultatív a sí - vagy snowboardoktatásra, edzésre van lehetőségük, melynek díja: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus. A síbérlet a helyszínen fizetendő.
A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2024. február 10-17.
Felnőtt 725
Gyermek és ifjúsági kedvezmény 17,99 éves korig 425
3. illetve 4. ágyon 18 éves kortól 545
Egyágyas elhelyezéssel 825

A részvételi díj tartalmazza: szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással, klubprogramokat, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,10 €/fő/éj, 14 éves kortól. Gyerekeknek 4 éves kortól, és a felnőtteknek, fakultatív a sí - vagy snowboardoktatásra, edzésre van lehetőségük, melynek díja: 165 €/fő/turnus - törzsutas kedvezménnyel 150 €/fő/turnus. A síbérlet a helyszínen fizetendő.
A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Síinfó: Val di Fassa – Carezza 213 km (1300-2950m)

Val di Fassa - Carezza – 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők és tájékoztató jellegűek. 6 napos bérlet árak
Felnőtt 336,- €
Junior - 2008. 01. 01 - 2016. 01. 01. között születettekre érvényes 236,- €
Senior - 1959. 01. 01. előtt születettekre érvényes 302,- €
Gyermek - 2016. 01.01. után születettekre érvényes Ingyenes

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu )

 

Olaszországban:
· A síbérlet 8 éves korig ingyenes!
· 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.
· Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

Val di Fassa a carezzai sírégióval a Dolomitok egyik legkiemelkedőbb pályarendszere mind mérete, mind a pályák és az őket összekötő liftrendszerek nyújtotta lehetőségek terén. A régió minden igényt kielégítő, nem ritkán 6-10 km hosszú pályái mellett a méltán híres Sella Rondával is büszkélkedhet, amely Val di Fassa legnagyobb részéről az új lifteknek köszönhetően sítalpon is elérhető.

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 80 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 110 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 50 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: esti sízés, korcsolyázás, jégfal mászás, bowling, szauna, uszoda, szánkózás.

 

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.


leírásánál jelzett szolgáltatások
leírásánál jelzett szolgáltatások

Felárak*:
  1. síoktatás 66 165,00 Ft/fő


* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Olaszország, Val di Fassa

Útazonosító: 163935

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Val di Fassa - Carezza - Családi sítúra programok - síisi, síovival, animációs programokkal 2024

Olaszország, Val di Fassa

Útazonosító: 163935

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!