MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Legjobb ár: 0 Ft/-től Utazás időpontja: -
További árak és időpontok

Sajnáljuk!
Ehhez az utazásohoz ár és időpont információ nem érhető el.

Útvonal: Budapest - Róma (1 éj) | Civitavecchia | Genova | Barcelona | tengeren | Casablanca, Marokkó | tengeren | Santa Cruz de Tenerife | Arrecife de Lanzarote | tengeren | Malaga - Budapest

 

 

A hajó útvonala:

Nap

Kikötő

Érkezés

Indulás

2.

Civitavecchia (Róma)

 

19:00

3.

Genova

08:00

16:00

4.

Barcelona

13:00

18:00

5.

tengeren

-

-

6.

Casablanca, Marokkó 

09:00

22:00

7.

tengeren

-

-

8.

Santa Cruz de Tenerife

08:00

16:00

9.

Arrecife de Lanzarote

07:00

16:00

10.

tengeren

-

-

11.

Malaga

08:00

-

 

1.nap: Budapest - Róma
Találkozó a Liszt Ferenc repülőtéren utazás átszállással Rómába, transzfer a szállodába, szabadidő.

2.nap: Róma, Civitavecchia
Reggeli a szállodában, majd szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Gyalogos városnézés Rómában: 
Transzfer a városközpontig, ahonnan gyalogosan járjuk körbe a város olyan történelmi és kulturális látnivalóit, mint a Kolosszeum, a Forum Romanum, a Piazza Venezia, a Trévi-kút, a Pantheon, a Piazza Navona.
Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 órás, a látnivalók megtekintése kívülről történik, belépőt nem tartalmaz az ár. Ár: 39 900 Ft/fő

Koradélután transzfer a kikötővárosba Civitavecchia-ba, beszállás a hajóra, ismerkedés a hajóval idegenvezetőnk kíséretében.

3.nap: Genova
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Az olasz riviéra gyöngyszemei:
Ezen a kiránduláson az olasz riviéra 3 gyöngyszemét tekinthetjük meg: Camogli, Portofino, Santa Margherita Ligure. A kikötőben buszra szállunk és Camogli felé vesszük az irányt. Körülbelül 50 perc alatt érünk oda a bájos tengerparti városkába, amely kis kikötőjével és színes épületeivel ragadja meg az ember tekintetét. Ismerkedés a város történelmi központjával idegenvezető kíséretében. Ezután hajóra szállunk és a tenger felől közelítjük meg következő úti célunkat, Portofino-t, ahol gyalogosan fedezzük fel a várost. A mára kedvelt üdülőhellyé vált egykori halászfaluban, a színes halászházak, halászcsónakok mellett, a luxus villák és jacht-ok is megtalálhatók. A város különlegességét öbölmenti elhelyezkedése, a szűk utcácskák, a kéklő tenger, a kellemes éttermek és kávézók fokozzák. Innen hajóval utazunk tovább a közeli Santa Margherita Ligure-ba, ahol rövid szabadidő áll majd rendelkezésre. Visszatérés Genova-ba busszal, beszállás a hajóra.
Megjegyzés: ezen a kiránduláson hosszabb séták lesznek egyenetlen talajon, megfelelő fizikai állapot szükséges a részvételhez. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 7 óra 30 perc. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. A kirándulásban foglalt hajóutak (Camogli- Portofino-Santa Margherita Ligure között) a helyi közlekedést ellátó hajókkal történnek, nem csak az MSC hajótársasággal utazók lesznek a fedélzeten.  
Ár: 44 800 Ft/fő

4.nap: Barcelona
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Barcelona városnézés:
A világhírű építész, Antoni Gaudí remekműveivel ismerkedhetünk meg ezen a városnézésen. A kikötőből egyenesen a Gaudí művészetét hűen tükröző Güell Parkba vezet az utunk, ahol színes mozaikcsempézéssel, görbe vonalú épületekkel, kerámiával borított padokkal találkozhatunk. Ezután visszaszállunk buszunkra, amellyel elhaladunk Gaudí legismertebb műve, a máig befejezetlen és épülő Sagrada Familia mellett, majd a Passeig de Gràcia sugárúton álló híres Casa Battló épülete mellett is. Majd betérünk a Casa Milà (La Pedrera) házba, amely szintén Gaudí remekműve, az UNESCO világörökség része, tetőteraszáról megcsodálhatjuk a különleges formájú kéményeit, valamit a távolban megpillanthatjuk a Sagrada Familia épületét is.
Megjegyzés: Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 49 900 Ft/fő 

5.nap: tengeren
A tengeren töltött nap nagyszerű lehetőség a fedélzeti szolgáltatások felfedezésére. Használja ki az időt és élvezze a hajó szórakoztató és zenés műsorait, vagy egyszerűen csak pihenjen a medencénél kedvenc koktélját iszogatva. Megannyi lehetőség kínálkozik a fedélzeten, hogy minden vendég megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

6.nap: Casablanca, Marokkó
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Casablanca városnézés:
A 7. században alapított várost az 1755-ös földrengést követően szinte teljesen újjá kellett építeni, mai arculatát ezt követően nyerte el. Buszunkkal áthaladunk a város főbb pontjain, majd teszünk egy rövid megállót a Habous negyedben, ahol a francia és a marokkói építészeti stílusok keverednek. Itt meglátogatunk egy piacot, ahol belepillanthatunk a helyeik mindennapi életébe. Ezután megnézzük a gyönyörű Notre Dame de Lourdes modernista katolikus templomot, végül a kirándulás fénypontja, a világ második legnagyobb mecsete, a II.Hassan mecset következik a 210 m-es minaterjével. A kikötőbe való visszatérés előtt vásárlási lehetőség. 
Megjegyzés: amennyiben a templomban vagy a mecsetben éppen szertartás zajlik a városnézés időpontjában, akkor csak kívülről lehet megtekinteni azokat. A templom és mecset látogatáshoz megfelelő öltözet szükséges. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 5 óra. 
Ár: 39 900 Ft/fő

7.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Divina fedélzetén.

8.nap: Santa Cruz de Tenerife
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Teide Nemzeti Park:
A buszos kirándulásunk El Portillo felé halad, ahová a nevezetes Reménység (La Esperanza) erdején keresztül vezet az út. El Portillo a kapuja a Teide Nemzeti Parknak, ahol a 3718 méter magas, Teide vulkán található. Felkeressük a fantasztikus geológiai képződményt, amely formája révén "Isten ujja" néven vált ismertté, itt remek fotókat készíthetünk. Megjegyzés: ez a kirándulás nem javasolt szívproblémával rendelkező utazóknak, mivel elérhetjük a tengerszint feletti 2300 méteres magasságot is, valamint a mozgásproblémákkal rendelkezőknek. Az ár étkezést nem tartalmaz. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 36 900 Ft/fő

9.nap: Arrecife de Lanzarote
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelvű idegenvezetéssel (min. 6 fő jelentkezése esetén):

Jameos del Agua lávabarlangok és a Mirador del Rio kilátó:
Buszunkkal először a Jameos del Agua lávabarlangokhoz látogatunk el, ahol többek között láthatjuk a spanyol művész, César Manrique alkotásait (bár, étterem, koncert hall, vízalatti medence), valamint megpillanthatjuk az itt élő albínó rákokat is. A kikötőbe való visszatérés előtt megcsodáljuk lélegzetelállító panorámát a Mirador del Rio kilátónál. Megjegyzés: ezen a kiránduláson egyenetlen talajon is fogunk sétálni, lépcsőzés is lesz, ezért mozgásproblémákkal rendelkezők számára nem javasolt. Az ár nem tartalmaz étkezést. A kirándulás időtartama körülbelül 4 óra. A kirándulás nem privát, az MSC hajótársaság egyéb utasai is részt vesznek rajta, a magyar csoport részére fülhallgató biztosított, melyen keresztül hallhatják magyar idegenvezetőnk tolmácsolását. Ár: 36 900 Ft/fő

10.nap: tengeren
Kikapcsolódás és szórakozás az MSC Divina fedélzetén.

11.nap: Malaga - Budapest
Búcsút veszünk az MSD Divinától, majd egy félnapos városnézés keretében felfedezzük Malaga látnivalóit (Gibralfaro vár kilátóval és mór erőddel, Calle Lairos bevásárlóutca, séta a történelmi városrészben). Végül szabadidő a városközpontban (ebéd egyénileg, az ár nem tartalmazza), majd transzfer a repülőtérre, elutazás. 

A csoport minimumlétszáma 16 fő.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Indulási kikötő: Civitavecchia
Érkezési kikötő: Civitavecchia
Hajó neve: MSC Divina
Hajó osztály leírás:

Minden nap új utazásra visszük Önt!

Hajó adatok:

Az olasz hajótársaság úgy tiszteleg a szintén olasz filmlegenda Sophia Loren előtt, hogy megépíti a gyönyörű, és a Dolce Vita filmre kikacsintó MSC Divinát. És itt bárki filmsztárnak érezheti magát, ha az átrium több ezer Swarovski kristállyal kirakott lépcsőjén áll – a pletykák szerint itt készítik a hajón a legtöbb selfiet. A hajó minden közösségi tere egyszerre elegáns és modern. A 2012-ben vízre bocsátott hatalmas, 139 000 tonnás hajó elsősorban a Karib-tenger vizeit szeli Miami indulással, és az MSC-től megszokott szórakozási, és kikapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik.

 

 • Épült 2012-ben, felújítva 2017-ben
 • Méretek: 139 072 tonna, 333,30 m hosszú, 37,92 m széles
 • Utasok száma: 4.345 fő
 • Kabinok száma: 1.751
 • Személyzet: kb. 1.388
 • Sebesség: 23,75 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 14

360 ship tour

 

Szolgáltatások:

 

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

 

Napközben: az MSC Divina rengeteg programot kínál a nap során, játékok, kvízek, Jenga, vagy Most-mutasd-meg versenyek, táncórák, sportbajnokságok, fitnesz órák... stb. A 16. szinten 4D mozi és F1-szimulátor található.

Esténként: lehetőségek egész sora várja a szórakozni vágyókat, csak néhány példa: játékok, tematikus estek, diszkó, karaoke... és mg sorolhatnánk, hiszen a hajó minden estére tervez valami izgalmasat.

Pantheon Theatre: a hajó színháza két szintes, és már önmagában is lélegzetelállító. Minden este két előadás van, a két ületett vacsora időponthoz igazodva. A műsor általában zenés, pl. a Starwalker – tisztelgés Michale Jackson előtt; francia kabaré, vagy a Traviata legszebb áriái.

Casino Veneziano: több, mint 1000 négyzentméternyi lehetőség arra, hogy a kipróbálja a szerencséjét. (Felhívjuk figyelmüket, hogy a kaszinóban – eltérően a hajó többi részétől - készpénzzel kell fizetni).

Boltok:Duty Free Shop-ban cigarettát, és alkoholos italt lehet vásárolni (az itt vásárolt italokat a hajóút végéig megőrzik, és csak akkor kapják meg az utasok). Az Il Gioiello-ban ékszereket, és egyéb luxuskiegészítőket vásárolhat, míg a L'Angolo Dell'Oggetto-ban divatékszereket, napszemüvegeket, és órákat lehet venni. A La Boutique-ban márkás férfi, női, és gyermek ruhákat árulnak (Armani, Lacoste...), a La Profumeria-ban kozmetikumokat és parfümöket tudnak vásárolni a hajó utasai. Az MSC Logo Shop-ban az MSC logójával ellátott kis játékokat, egyéb tárgyakat (pl bögre, póló) lehet kapni. A Pool Shop-ban pedig strandolási kellékeket árulnak. A Fényképgalérián (Photo Gallery) megnézheti, és meg is vásárolhatja az MSC hivatalos fotósa által Önről készült képeket – pl. a hajóról való kiszállásokkor, vagy a kapitányi gálavacsora előtti koktélpartin.

 

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

A hajón sokféle sportolási, és kikapcsolódási lehetőséget talál. Az Aqua Parkban (14. szint) egy felnőtt és egy gyerek medence, és két jacuzzi van. A 15 és 16. szint közötti csúszdát pedig feltételnül ki kell próbálniuk! Rosszabb idő esetére a Le Sirene elhúzható üvegtetejű medence áll rendelkezésükre, itt is van 3 jacuzzi. A 15. szint végén található Garden Pool csodás kilátást nyújt – ám talán itt vannak a legtöbben. Az MSC Yacht Club vendégei részére a 18. fedélzeti szinten a One Pool Club áll rendelkezésre, ahol egy kis medence, és 2 jacuzzi várja az ellazulni vágyókat. Aki pedig sportolni szeretne, a többfunkciós sportpályán tud focizni, kosarazni, vagy teniszezni. Ping-pong asztalokat a La Sirene felső szintjén talál.

 

SPA ÉS FITNESZ

A hajón található 1700 négyzetméteres hatalmas Aurea Spa a szolgáltatások széles palettáját kínálja: szauna, török fürdő, thalassoterápiás szoba, többféle masszás (balinéz, lávaköves...) különböző kezelések. A szépségszalonban fodrászat és manikűr várja a szépülni vágyókat.  A fitnesz-terem is kivételesen nagy, jól felszerelt, modern gépekkel.

 

CSALÁD:

Az MSC nagy hangsúly fektet arra, hogy a családosok jól érezzék magukat a hajón. A szülőknek lehetőségük nyílik a gyermekeiket szakképzett személyzetre bízni, míg a parti kirándulásokon részt vesznek. A Mini Club Sailors a 3-6 éves korosztályé, a Junior Club Pirates a 7-11 éveseké, nekik játékokat, legózást, kézműveskedést, társasájátékozást szerveznek.  A 12-17 éves korosztály a Graffiti Discoban tud szórakozni, itt van Xbox, Wii, csocsó, de nekik is szerveznek kvízjátékokat, bajnokságokat.

A hajón nincs bébiszitter-szolgálat.

 

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval, interaktív TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: 13 -16 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek

Külső kabinok: 12- 20 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Balkonos kabinok: 14 - 18 nm-esek, +a balkon 4-7 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. A fürdőszobán zuhanyzó vagy kád

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 6 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 6 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok: 21-42 nm közöttiek, +a balkon kb.3 nm. Egyes lakosztályok nem rendelkeznek balkonnal, hanem plafontól földig érő panoráma ablakkal. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe lakosztályok: kb. 22 nm, +a balkon kb. 6 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe Grand lakosztályok: Kb. 26 nm, +a balkon kb. 6 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, hűtővel, bársarokkal (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Executive és Családi lakosztályok: 40 – 51 nm közöttiek, plafontól, padlóig érő panoráma ablakkal (nem nyitható). Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó van.

Yacht Club Royal lakosztályok: 36 nm, + 16 nm balkon, légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

 

Élménytípusok:

BELLA

 • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos – garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
 • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
 • italcsomag kedvezmény foglaláskor
 • gourmet étkek választéka a főéttermekben
 • változatos, Broadway stílusú showműsorok
 • medencék
 • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
 • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekeknek
 • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
 • választható vacsoraültetés (szabad helyek függvényében)
 • MSC Voyager Club pont gyűjtés
 • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az okoshajókon)
 • MSC for Me applikáció: A következő hajókon elérhető: MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, valamint csökkentett programelemekkel elérhető: MSC Splendida és MSC Magnifica. Az alkalmazás funkciói hajónként és országonként is eltérhetnek
 • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella, plusz)

 • kabinválasztás foglaláskor
 • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
 • igény esetén reggeli a kabinban
 • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
 • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
 • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor (szabad helyek függvényében, az MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia és MSC Armonia felújított balkonos kabin vagy lakosztály foglalása esetén „My Choice” flexibilis vacsora időpotok)
 • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

 

AUREA (Fantastica, plusz)

 • 24 órás szobaszervíz
 • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
 • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
 • „My Choice” vacsora – kötetlen vacsoraidőpont
 • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
 • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
 • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
 • elsőbbségi becsekkolás
 • „My Choice”: választható ültetett vacsora idő
 • MSC for Me karkötő, mellyel a „cruise card”-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, valamint csökkentett programelemekkel elérhető: MSC Splendida és MSC Magnifica fedélzetén)
 • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

MSC YACHT CLUB (Aurea, plusz)

 • Elsőbbségi be-, és kiszállás; kirándulásokon is.
 • 24-órás lakájszolgálat, és dedikált concierge
 • 24-órás szobaszervíz
 • Prémium Extra italcsomag
 • Prémium internetcsomag (browse kategória, 2 eszközre)
 • Ingyenes belépés a Thermal Suite-ba, és az MSC Aurea SPA-ba
 • igény esetén poggyász ki-, és bepakolás
 • kérésre újság bekészítés a kabinba
 • exkluzív rész csak MSC Yacht Club vendégek részére
 • Pazar, jól felszerelt lakosztályok jó elhelyezkedéssel
 • panoráma TOP SAIL Lounge bárral, (itt délutáni teázás falatkákkal, és esténként élőzenés szórakozási lehetőséggel)
 • privát medence pezsgőfürdővel, napozórésszel; szabadtéri bár a legjobb kilátással,
 • Gourmet étterem a la carte főétkezésekkel

 

 

Fakultatív programok

Divina - az olasz riviéra gyöngyszemei

Ár: 44.800 Ft / fő

Divina - Barcelona városnézés

Ár: 49.900 Ft / fő

Divina - Casablanca városnézés

Ár: 39.900 Ft / fő

Divina - Jameos del Agua lávabarlangok és a Mirador del Rio kilátó

Ár: 36.900 Ft / fő

Divina - Teide Nemzeti Park

Ár: 36.900 Ft / fő

Divina - városnézés Rómában

Ár: 39.900 Ft / fő
Még nem tudtál dönteni?
Iratkozz fel hírlevelünkre és segítünk
legújabb és legjobb ajánlatainkkal!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@vista.hu elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében.

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk!
Küldés e-mailben
MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Olaszország, Róma

Útazonosító: 165765

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használta szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

MSC Divina - Rómától a Kanári-szigetekig - csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

Olaszország, Róma

Útazonosító: 165765

Az ajánlatkérését továbbította a rendszer kollégáinkhoz!